Más is csalódott Karácsony Gergelyben, hogy Budapest főpolgármestereként egy judapestező és (?)ex-náci jelöltnek kampányolt?
Nem csalódtam benne, mindig is egy szociopata embernek gondoltam.
Ezt a mostani dolgától független mondom.
Bár csak a fidesz képviselői és szavazói is ilyen egyenes és őszinte emberek lennének. Véget érhetne a találgatás a mondjuk a Mészáros vagyon valós tulajdonosának személyéről és még sok sok érdekes kérdésről.
"Bár csak a fidesz képviselői és szavazói is ilyen egyenes és őszinte emberek lennének. Véget érhetne a találgatás a mondjuk a Mészáros vagyon valós tulajdonosának személyéről és még sok sok érdekes kérdésről."
Nem tűnt fel, hogy a kérdésben nem a fideszesekről van szó? Esetleg a másra mutogatás helyett észérvekkel meg kellene védeni a gazembereket... ha lehetne. :)
"Uram bocsá, én is ellenzéki vagyok és nálam nem annyiban áll meg a voksolás meg a gondolkodás, hogy mindegy kire szavazok csak ne a Fidesz legyen."
Ezért van még mindig hatalmon a Fidesz, sorai közt Bírónál sokkal durvább alakokkal. Kösz.
A megjegyzés #10-nek szólt akinek a kritikai érzéke igen fejlett, ezért most már fejleszthetné önkritikai érzékét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!