Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is csalódott Karácsony...

Más is csalódott Karácsony Gergelyben, hogy Budapest főpolgármestereként egy judapestező és (?)ex-náci jelöltnek kampányolt?

Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 14:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%

Nem csalódtam benne, mindig is egy szociopata embernek gondoltam.

Ezt a mostani dolgától független mondom.

2020. okt. 11. 15:33
 12/19 anonim ***** válasza:
52%

Bár csak a fidesz képviselői és szavazói is ilyen egyenes és őszinte emberek lennének. Véget érhetne a találgatás a mondjuk a Mészáros vagyon valós tulajdonosának személyéről és még sok sok érdekes kérdésről.

2020. okt. 11. 15:54
 13/19 anonim válasza:
Nem csalódott senki.
2020. okt. 11. 15:55
 14/19 anonim ***** válasza:

"Bár csak a fidesz képviselői és szavazói is ilyen egyenes és őszinte emberek lennének. Véget érhetne a találgatás a mondjuk a Mészáros vagyon valós tulajdonosának személyéről és még sok sok érdekes kérdésről."

Nem tűnt fel, hogy a kérdésben nem a fideszesekről van szó? Esetleg a másra mutogatás helyett észérvekkel meg kellene védeni a gazembereket... ha lehetne. :)

2020. okt. 11. 15:59
 15/19 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
60%

"Uram bocsá, én is ellenzéki vagyok és nálam nem annyiban áll meg a voksolás meg a gondolkodás, hogy mindegy kire szavazok csak ne a Fidesz legyen."

Ezért van még mindig hatalmon a Fidesz, sorai közt Bírónál sokkal durvább alakokkal. Kösz.

2020. okt. 11. 16:05
 16/19 anonim ***** válasza:

A megjegyzés #10-nek szólt akinek a kritikai érzéke igen fejlett, ezért most már fejleszthetné önkritikai érzékét is.

2020. okt. 11. 16:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Mi köze van egy választó önkritikai érzéknek ahhoz, hogy nem tudják lenyomni a torkán, hogy egy vér szélsőjobbost elad az összellzenék nem vér szélsőjobbosnak? Semmi.
2020. okt. 11. 16:16
 18/19 anonim ***** válasza:
28%
Deák Dominik 2020, kösz-özés helyett inkább mutassatok olyan ellenzéket, aki nem csupa bohócból áll, akkor talán az emberek nem a Fideszre fognak szavazni. Ha egy kuplejár nem megy jól, nem a bútorokat kell kicserélni (választók), hanem a k.rvákat (ellenzék).
2020. okt. 11. 16:18
 19/19 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
Az ellenzéki krvák még mindig sokkal jobbak, mint kormánypártiak. Persze ha te inkább a NER-ben kívánod elképzelni a továbbiakat, az a te döntésed, lelked rajta.
2020. okt. 11. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!