A szingli, egyedülálló emnbereknek miért nincsenek lakásvételi támogatások mint a családosoknak?
Mindentudó olvasd a 10-est! ő írta le a lényeget, ha azokat szaporítod, aki csak kényszerből csinál gyereket -megélhetési gyerekgyártás- akkor a a színvonal is olyan lesz.
Mi ezért is nem fogunk egynél több gyereket vállalni, hiába tömne ki minket is Viktorkátok mi nem Orbánnak akarunk katonát meg gyári melóst nevelni, mert három gyereket normálisan diplomás értelmiségivé nem lehet.
Kedves 11,
azért ez erős túlzás.
A felkapott városokban , mint BP, Győr, Sopron az amúgy is drága ingatlanok még drágábbak lettek.
Utóbbi kettőnél az elhelyezkedésüknek is van hozzá köze.
Viszont a falvakban, kisvárosokban még ha normális települések is,nem emelkedtek annyira radikálisan.
Nyugat-Magyarországon egy cigánymentes faluban 40 millióból egy nagy, új építésű tetőteres családi házat tudsz venni.
14es (11vagyok) tudod e mennyi az a 40 millio forint fizetesben? Budapesti median netto ber 250ezer. Ertem en hogy ha hozzad vagnak 30 milliot akkor mar barati, de ha nem akkor meg sehol se vagy, es meg mindig egy falurol beszelsz ahol munka lehetoseg elore lepes nem is bitos hogy van.
Egy nyelvet ertelmes 20on eves ember 2ev alatt anyanyelv kozeli szintre fejleszt kulfoldon, hogy fogjak a legambiciozusabb ertelmisegi reteget itthon tartani szerinted, foleg hogy ok nem 20on evesen terveznek csaladot altalaban.
16#
Ki mondta,hogy kötelező a faluban dolgozni?
Én falun nőttem fel.Egyik szülők sem dolgozott helyben.Mentek autóval minden reggel és mindkettőnek szellemi munkája van.
Fejeltebb faluról van szó, van rendes tömegközlekedés is, nem napi 2 járat.
Önmagában az,hogy kimész egy külföldi országba és beszéled a nyelvet, az semmi.Annyit ér,hogy nem mosogató leszel a hotelban, hanem recepciós, ami nem annyira kuli munka már, de még mindig messze van a diplomás "értelmiségi" munkától.
Magyar diplomával nem viszed sokra kint, kivéve ha orvos vagy.
Akkor tudsz rendes diplomás munkát csinálni kint, ha kinti felsőoktatásban elvégzel egy MSC-t vagy MBA-t.Ezzel helyiekével egyenértékű certifikációd lesz.
17
Nem kell az áldebilkedés. Tudod te miről van szó. A csórókat belehajszolják olyan kiadásokra, amit előre tudható hogy nem fognak bírni. Ahol meg majd kenyérre sem futja az asztalon nem fogják egyetemre küldeni a gyereket. Egy gyereket nem csak megcsinálni kell, fel is kell nevelni meg elindítani az életben. Van egy csomó olyan család aki egy gyereket fel tudott volna nevelni de bevállalnak hármat mert másképp nem lehet 30-40 milliós házuk. Aztán ez szépen felverte az árakat így lassan egyre többen kényszerülnek arra hogy bevállalják. Ez is volt a lényeg, belehajszolni minél több embert a hitelfelvételbe meg a gyerekvállalásba, hogy legyen rabszolga-utánpótlás, meg a befürdött hitelesek élete orbán kegyelmén múljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!