Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bíró László vagy Koncz Zsófia?...

Bíró László vagy Koncz Zsófia? Miért?

Figyelt kérdés

2020. okt. 11. 12:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
60%
Biztos nem a szakmai nulla tejfelesszájú kisjányra fogjuk bízni a várost.
2020. okt. 11. 15:13
 22/25 anonim ***** válasza:
58%
Inkább a zsíros szájúra? :D
2020. okt. 11. 15:23
 23/25 anonim ***** válasza:
65%
Zsofi miert nem borsodi? Attol, hogy a karrierje miatt par evig Amerikaban volt, attol meg itt nott fel. Egyebkent az o gyozelmere szamitok, de egyik jelolt sem egy aldas
2020. okt. 11. 15:58
 24/25 anonim ***** válasza:
Még szerencse hogy nem borsodi vagyok úgy útálom miss krumplit.
2020. okt. 13. 07:31
 25/25 anonim ***** válasza:

" Zsófika amerikából repült haza egy választásra, Laci meg Borsodban született, ismeri a környéket és problémáit..."

Én nem szeretem se Konczot, sem Bírót, és örülök, hogy nem ebben a körzetben élek, így nem kellett választanom, de annyira utálom, amikor azt hozzák fel valaki ellen, hogy már kidugta az orrát a szülővárosából. Aki egész életében ugyanott él, az semmivel nem tud többet, mint a többi, aki egész életében ugyanott élt, miért pont őrá szavazzanak? Különben Bíró Borsodban született, Koncz Zemplénben, a választókörzet fele borsodi, fele zempléni, szóval ha már annyit számít a születési hely, ebben is kvittek.

2020. okt. 13. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!