Bíró László vagy Koncz Zsófia? Miért?
Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 12:22
11/25 anonim válasza:
Mindenki utálja a cigányokat
Ezt ugye tudod?
Aza baj hogy a fideszesek mindenkit utálnak aki nem rájuk szavaz.
Szerintem a fidesz hatalom mániája és néputálata nagyobb baj, minthogy valaki öszintén kinyilvánítja a véleményét:)
12/25 anonim válasza:
Nem vagyok fideszes, de inkább egy fideszes mint egy jobbikos. Nem mindenki utálja a cigányokat, csak azok akik buta rasszisták, mert nem látják, hogy köztük is van normális és bűnöző, ahogyan a magyarok között is. Nem kell általánosítani. A cigányság nagy része szegény körülmények között él, ezért kényszerülnek sokan bűnözésre.
De ez igaz a szegény magyarokra is. Mellesleg a cigányok közt is vannak normálisak.
Ott van például Lakatos Brendon aki kifejezetten szórakoztató és sokan szeretik őt.
13/25 anonim válasza:
12-es vagyok! Még annyi, hogy Bíró annak idején megfenyegette az alkalmazottait, hogy puskával lelövi őket.
14/25 A kérdező kommentje:
És erről van esetleg egy videó, hangfelvétel, mint bizonyíték? Mert az Origo bármit írhat...Azt is mondták, hogy nem fizette ki a dolgozókat, aztán az alkalmazottak mondták, hogy ez is haugság.
2020. okt. 11. 13:16
15/25 anonim válasza:
Én inkább a két független jelölt közül választanék, igaz róluk nem sok mindent lehetett megtudni a kampányban, de Tóth Ádám és Váradi Gábor is szimpatikus embernek látszanak.
16/25 anonim válasza:
Kérdező! Ne legyél már ennyire ostoba! Szerinted akit életveszélyesen megfenyeget valaki(jelen esetben Bíró László) akkor szerinted az meri vállalni az arcát vagy a nevét? Nyilván nem, hiszen félnek a retorziótól, hogy mi lesz ha Bíró ezt meg tudja. Ha engem fenyegetne meg valaki azzal hogy lelő puskával akkor én sem vállalnám az arcomat és a nevemet amikor elmondom ezt egy médiumnak.
17/25 anonim válasza:
Koncz Zsófia, mert nem egy gerinctelen ember, mint Bíró, aki össze-vissza beszél, hogy miért tett olyan kijelentéseket régen, amiket tett. Nem vagyok fideszes, de a gerinctelen, önmagukat fel nem vállaló emberektől rosszabb nincs a világon. Egy ennyi idős férfi, mint Bíró, nem változik meg. Nem lesz szélsőjobbosból ilyen... ilyen akármi, amit az összellenzék akar. Minek kér önmagáért, a saját véleményéért bocsánatot? Remélem, alul marad. Tanuljon egy kis becsületet.
18/25 anonim válasza:
Végre egy normális válasz amely nem Bírót fényezi. Nincs magyarázat arra, hogy Bíró miért nevezte korábban tetűhintásoknak a zsidókat és miért nevezet Judapestnek Budapestet. Ezek olyan dolgok amiket nem lehet megmagyarázni.
19/25 anonim válasza:
Elég igénytelen mindenki, aki Bíróra szavaz. Nekik mindegy, ki mit mond, mindent benyelnek. Nem csodálkozom, hogy ennyi a kisiklott házasság, ami már alapjaiban rohadt, az embereket olyan könnyű megvezetni, hogy csuda.
20/25 anonim válasza:
Fidesz győzelem készül. Hajrá, Zsófi! 👸
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!