Miért vált ki ilyen heves érzelmeket az emberekből Dúró Dóra könyvmegsemmisítése, miért pörögnek ezen?
Figyelt kérdés
2020. okt. 9. 22:30
1/10 anonim válasza:
Őszintén? Mert mindenki szeretné őt megdugni, de senki sem tudja megfogalmazni ezt magában. Így tör elő a tudat alatti elnyomott érzelem, jelentéktelen dolgokon lovagolás és frusztráció formájában.
Ha érdekel a téma részletesebben ajánlom Freud-ot.
2/10 anonim válasza:
Senki sem gondolná, hogy egy népnemzethy politikus, főleg, ha nő, könyvet fog a kezébe.
3/10 anonim válasza:
Belolem semmilyen erzelmet nem valt ki … inkabb mindig elgondolkodom, hogy miert nem lettem politikus.
4/10 anonim válasza:
Nagyon náci időket idéz minden megmozdulása. Egyébként ki a fene olvasta azt a mesekönyvet? És Lázár Ervin rég meghalt, ez meg szívózik vele? Mutatós csaj, de nagyon szőke, magyarán földbuta.
5/10 anonim válasza:
Mert nincs jobb dolguk, én pl amíg nem olvasgattam itt a kérdéseket nem is hallottam róla hogy megint alkotott.
6/10 anonim válasza:
"miért pörögnek ezen?"
EZEN?
Mindenen pörögnek ami nem náluk hangzott el!
7/10 anonim válasza:
"Mert mindenki szeretné őt megdugni, de senki sem tudja megfogalmazni ezt magában."
Így van, engem melegként egyáltalán nem frusztrál, hogy meleg könyveket darál, tehát van igazság ebben.
8/10 anonim válasza:
Lázár Ervin könyve NEM homoszexuális propaganda! Csak ugye ő cigány volt, érteliségi. De CSAK egy lehet a fideszesek szerint, az Ő nagy führerük.
9/10 anonim válasza:
Nagyon jól tette! A magyar, mese és mondavilágnak nem része semmilyen homoszexuális királyfi.
10/10 anonim válasza:
Lázár Ervin ilyesmit nem írt. Egyébként nagyon emlékeztet egy az 1920-as években történt másik esetre! Mert az "úrinők" nem akartak "erkölcstelen" fekete nőt látni a színpadon!És tömegek jártak bordélyházakba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!