Miért nem hagyja békén a gyermekeket, fiatalokat a hazug mer propaganda hadsereg? Pesti Tv, el a kezekkel a fiataljainktól!
Igen miért kell már oviban "érzékenyiteni" őket? A mainstream miért nem bántja a szemed mikor az is média és nagyobb hatású mint a nyamvadék Pesti tv? Véleményem szerint a liberálisok nagyobb veszélyt jelentenek a gyermekeinkre.
Trumpnak igaza van be kell tiltani az érzékenyitő kurzusokat.
Sosem értettem, hogy ha valaki valami elkerülhetőt nem szeret, akkor miért hallgatja, nézi? De ha értelemnek ellentmondóan, önként teszi, akkor meg miért háborog?
Kérdésed olvasva néztem utána, a mi TV-csomagunkban is van Pesti TV. Meg is lepett, mert nem szoktam vele találkozni (ahogy, most néztem, ahogy az atv-vel, hírtv-vel és még néhány más adóval sem), mert ki van véve a listából, így ha megjelenítem a műsorlistát, látni sem látom. Persze, tudnám nézni, egy kis ujjmozdulattal a listában is megjelennének, de nem akarom nézni. Persze, annak idején, mielőtt kivettem a listából, nyilván mindegyikbe bele-belenéztem. De, azért mert nem tetszett, nem bosszankodtam, háborogtam, még magamban sem. Megállapítottam, hogy nincs rájuk szükségem, így amennyire lehetett, eltüntettem a tekintetem elől. De, ha a szemem előtt lennének, akkor sem csábítanának nézésre.
Két dolgot juttattál az eszembe.
Egyrészt, a gyerekkoromat. Az ’50-es években voltak ilyen „El a kezekkel…” jelszavak, plakátok.
Másrészt, egy humorújságban régen olvasott történetet. Egy idős hölgy kihívta az erkölcsrendészetet azért, mert zavarta, hogy a közeli épületben egy fiatal nő rendszeresen meztelenkedik egy függöny nélküli ablak mögött. A hivatalnokok még függönytelen ablakot sem látnak. Mire a hölgy: így nem is. De ha fellépnek a konyhaasztalra, leakasztják a fenti bukóablakot, és az asztalra tett hokedlire állva eléggé kihajolnak, akkor ott balra, láthatják. Valahogy téged is így zavar a Pesti TV.
Nem remélhetsz választ a megszólított 14-29 éves korosztálytól. A regisztrálás alsó korhatára 16 év.
Az unokáimat is békén hagyja a Pesti TV. Ha egyáltalán tévéznek, akkor 119 adóból miért azt néznék? Neten sem szerepel a keresett témaköreikben. Nincs ilyen ingerük, a családban bőven van más téma, nem a politika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!