Megbukott az orbáni védekezés most, hogy még a tavaszi csúcsot is meghaladta a halottak száma?
OV azt mondta, a vírus elleni védekezés sikerességét immáron nem a fertőzöttek számában kell mérni, hanem a halottak számában.
Két napja rekordon a halottak száma, még a tavaszi csúcsot is meghaladja. Akkor 17 volt a max, most 24. És még ki tudja hova fajul.
Akkor már itt és most kijelenthetjük, hogy az orbáni védekezés már most megbukott?
Hát ... a számok azok számok.
ma 11:08
Ugye nem gondolod komolyan, hogy a nemzeti konzultációra adott válaszok szerint döntenek a védekezésről?
"De érdemes napközben is elmenni egy bevásárlóközpont előtt munkaidőben. Tele van. A parkoló is, meg bent a pláza is."
Na ha meg nem lenne tele akkor azt jelentené azok a boltok helyek csődben vannak és bezártak az embereik meg munkanélküliek.
AZ jobb lenne?
Most képzelj el egy aldit 2 kocsival 50 helyett a parkolóban? Hát akkor az a CSŐD MAGA-ez kéne ??
"gye nem gondolod komolyan, hogy a nemzeti konzultációra adott válaszok szerint döntenek a védekezésről?"
Bár nem nekem szól, de akinek 2nél több agysejtje van, az NYILVÁN a nemzeti kamuból SEMMIT se hisz el. Úgy ahogy van az utolsó tollvonásig egy nagy nagy kamu.
" mert az emberek ezt várják tőlünk" "
Független pártatlan lehetőleg külföldi munkacsoport dolgozta fel az íveket? Mert ha nem, akkor az mese habbal.
Nem lenne jobb, ha csődbemennének a boltok, de ne menjünk bele, hogy mennyire tesz jót a gazdaságnak, ha a magyar vállalatok tönkremennek, ellenben a C&A pl, lapátolja kifelé a pénzt.
A vírus első hulláma alatt nem egy kereskedelemben vagy vendéglátásban dolgozót szívattak meg azzal, hogy visszajelentették 4 órába, ellenben 8 órát kellett dolgozniuk. Azonnal kijátszották a kiskapukat, sokuk a mai napig nincsen visszajelentve.
De mondom, ne menjünk bele.
A vásárlásról meg annyit, hogy ha nem bírjuk ki, hogy ne a plázába lézengjünk 0-24, akkor nem kell károgni ha újra berobban a vírus.
És nem a vásárlókról van szó, mert én ma pl.beszaladtam a postára.
Céltalanul kóborló, csapatokba verődött emberekről, akik nem vesznek amúgy semmit, de ott vannak, mert miért ne.
"hogy az emberek felelőtlenebbül viszonyulnak egy válság kezeléséhez,"
ű
Mondjuk nyitott iskolákkal, tömött buszokkal, tömött éttermekkel marha nehéz ám felelősnek lenni.
Itt vagyok én is. Márc-júl között home office volt. A munkánkat tökéletesen elláttuk otthonról is(maga a főnök mondta).
Ősztől kötelező bejárni.
Kérdésem: MINeK???? Ha a munka még a főnök szerint is ellátható otthonról? Akkor minek is kell nekem napi 2x 1,5 órát (annyit!!! és ki se mozdulok Pestről) a BKV-n zötyögnöm?
Mondjuk nem evidens lenne a home fenntartása most is?
#19: Amikor zárva voltak az iskolák tudod mit csináltak a 10-12 éves gyerekek? Csapatba verődve rollereztek, futkostak, bicikliztek, bírkóztak, fogócskáztak az utcán, parkban... Vissza lehet csatolni #18-ra, hogy a szülő felelőtlen. De hát mit számít ez, amíg gyártja a szavazókat az ostoba.
Az meg, hogy te éppen tudsz otthonról dolgozni, a pék, targoncás, eladó, nővér stb nem. De az ő gyerekével is otthon kellene ülni. Nem a kormány tehet róla, hogy a főnököd nem enged home office-ba (Ha már kibukott a gyökérok a hisztire)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!