Az alábbiak közül melyik lenne az, amelyiket bevezetnétek/visszaállítanátok/legalizálnátok Magyarországon?
Fegyvertartással az a baj, hogy nem lehetne szűrni, hogy ki kaphat. Nem tudom miért lenne nekünk jobb, ha az eddig késelő kisebbség, most fegyverrel is lőhetne minket.
A gyerekszámot is értem, tényleg nem jó, hogy egyesek halomra szülik a semmire a gyereket. Csak ezt a korlátozást mégis hogy lehetne kivitelezni a valóságban? Ha több születik valahol, akkor elveszik és vízbe fojtják, mint a nem kívánt kismacskákat? Vagy kötelező művi meddővé tétel? Ezzel is két gond van: 1. megnézném, hogy a mostani eü. rendszer ezt hogy bírná? 2. milyen jogon kötelez az állam bárkit is orvosi beavatkozásra?
Ingyenes felsőoktatás alanyi jogon.
Nagyon sok kevésbé szerencsés helyzetben lévő, de tehetséges fiatal van.
Mindenkinek joga kéne hogy legyen tanulni, anyagi tőkétől független.
A fiatalok a nép jövője.
Az euró jó lenne, ha a bèrek is ugyanakkorák.
A kötelező katonaság ne, inkább tanuljon az ember, de a katonai egyetemek toborozták az embereket.
A gyermekszám korlátozás nem jó, egy fèrfinak bszni jó, a szülèsi fájdalom leszarva, a sok gyerek még èhezhet, de nem halhat ki a magyar.
Fegyvertartás elött pszichológiai teszt
Mi nem.
Gyermekszámszabályozás...
Elmebetegség, és 1 magyarország még mindig elöregedő társadalom.
2 egész európában nincs túlnépesedés, még európában sem
Marihuana.
Bár ebben viaskodok magammal, mert bár nem vagyok fogyasztó (4éve jó párszor volt szerencsém kipróbálni),de a fogyasztási szabadság elvén vagyok, de a marihuána az alkohollal szemben sokkal kiszámíthatatlanabb szer.
A halálbűntetést nagyon nem tartom helyesnek.
1tökéletes bíróság nem létezik, a tévedés esete mindig fönn áll.
2 Az ember változik, a halál végleges, én mindig fenntartom hogy nincs olyan ember akit ne lehetne jobbá tenni, és ne érné meg a fáradságot.
3 nincs valódi haszna, ez csak társadalmi bosszúvágy semmi több.
Senkinek nem lessz jobb az élete, és cserébe, a bíró, és a végrehajtó tiszt gyilkosságot követnek el.
Előre megfontolt szándékkal, nem önvédelemből megölnek egy abban a helyzetben már védtelen embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!