Fideszes szavazók! Ki lépnétek az EU-ból, ha lenne róla népszavazás?
MOST még nem szavaznék a kilépésre.
MOST még jobb bent lenni, mint kint, mert körülöttünk a többi ország eu tagállam maradna.
HA olyan rossz lenne a helyzet, hogy sikerül kötelezővé tenniük azokat az agymenéseket amiket most jogállamiság néven próbálnak futtatni ÉS/VAGY kötelező migráns kvótát vezetnének be, AKKOR azonnal a kilépésre szavaznék.
De ebben az esetben nem mi lennénk az egyedüliek, mert ez az eu végét jelentené.
Nem, bár a belépéskor is tartózkodtam.
Éppen azért, mert a kkilépés módjáról nincs semmiféle szabályozás, én meg akkoriban váltam.
Szóval friss élmény volt, hogy befelé minden szép és jó, de ha valami elromlik, akkor hiába nyithatok Bécsben kávézót, ha a nyugati bankok még ránk tolhattát a devizahitelt
Ha a fizetési mérleget nézzük, még mindig a szopóág, mert a kivitt profit (6,2 milliard) csak nagyobb, mint a bejövő támogatás (4,5 körül, euróban).
Ezért is komolytalan az az érvelés, hogy kizárnak, kirúgnak, - nem hülyék azok. Meg nyilván a tőkések érdekét képviseli az állam, nem az ideológusikét.
Szóval jobb lenne ezt visszaterelni az eredeti (1951), vagy legalább a 2004-es szerepekre.
De a GDP, és a foglalkoztatás így is jól jön, a nyugati munkakultúra is, a viszonylag stabil, bejelentett állások, stb.
De nem árt készülni a szétporladásara sem, szerintem erre való a V4.
(csak mellékesen: Antall miniszterelnökünk gründoltta össze, mert kicsit tovább látott az orránál)
.
#16 Egy álomvilágban élsz és ezért fáj neked még most is a 2018-as eredmény, mert totál orrba vert a valóság, azóta sem tértél magadhoz.
Orbán pontosan azt teszi amit a saját szavazói elvárnak tőle. Nem fekszik be az uniós balliberálisoknak, hanem az ország szuverenitása és jogai mellett áll ki ahogy szükséges.
Az országban azért ilyen magas még mindig az unió támogatottsága, mert a fidesz-kdnp a szavazói véleménye és elvárása szerint vesz részt a döntésekben. Abban a pillanatban ha ez nem így lenne, ha engedne a nyomásnak, a támogatottsága az uniónak hatalmasat zuhanna. Már most úgy van nagyon sok fidesz támogató, hogy még éppen hogy megéri bent maradni, de már nagyon billeg a léc, ha itt még Orbán sem állna bele a küzdelembe, akkor végleg borulna a bili.
#17, ne is zavarjon hogy a krumpli nagy részét az Alföldi falvakban termelik.
Tudom, hogy az már nagyon vidék neked, de a Nagykörúton kívül is emberi civiláció van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!