Orbán Viktor bebetonozta a 2022-es választási győzelmet az orvosok bérének duplázásával és a hálapénz eltörlésével?
Várjuk ki az emelés végét...
Hálapénzt hogy törlik el? Orvoshiány van, nem azokon a szavazatokon múlik.
Bebetonozta magát, de nem ezzel. Inkább a nyugdíjasokat vette meg kilóra, ök jelentösen többen vannak.
Az orvosok fizetésemelésének más van a hátterében...
2-es vagyok.
Erre én is gondoltam. De hogy bizonyítod? Minden orvoshoz diktafonnal/telefonnal menjek?
Mondjuk az ilyenek, akik kijelentik, h ennyi vagy mehetsz, azok meg is érdemlik. És meg is tenném, ha máshogy nem megy.
Tudnék mesélni, mikor csóró egyetemistaként a kajapénzemböl adtam pénzt, kb kiröhögött az orvos, majd úgy szedte ki a varratot, h szétnyílt, és elküldött utamra...
#5 A MOK meg ezer más szervezet követelt már eddig 10000000 dolgot.
Orbán nem kényszerből lép.
Mit fogsz tenni akkor ha mondjuk csípőműtétre lenne szükséged mert minden reggel sírsz a fájdalomtól. A megemelt fizetésű orvos pedig közli veled, hogy 9 hónap múlva szívesen meg fog műteni, de addig nincs kapacítás. Lehet, hogy van orvos van műtő, de a kormány csak 10 műtét árát fizeti ki havonta a szükséges 50 helyett.
Esetleg megpróbálkozol egy kis borítékkal hátha előbb is lesz hely azon a listán vagy 9 hónapig tömöd magadba a fájdalomcsillapítót ?
Dehogynem kényszerből lép, most járvány-válság van.
De ha nem kényszerből lépne, akkor is a MOK követeléseinek tesz eleget.
Egyébként már a hír megjelenésekor sejtettem, hogy ebből is melldöngetés lesz, hogy mekkora hős. Nem az. A hősök nem más eszközével verik a csalánt. A hősök nem mások érdemeivel hencegnek.
Persze lehet keménykedni az orvosokkal. De gondolom fel is akarsz ébredni a műtét után az altatásból. Hát sajnos nem vár komplikáció. Részvét a családnak.
A doktorurak sem hülyék. Eddig is összezártak ezután is azt fogják tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!