Orbán Viktor az lmbtqstb mesekönyvről: "Hagyják békén a gyerekeinket"! Mit gondolsz erről?
az egyik válaszoló leírta a lényeget: ez semmi másról nem szól, mint hogy Orbánék bedobtak egy újabb ellenséget a sok tájékozatlan, 90-es években megrekedt proli magyarnak, hogy újabb csoportot gyűlöljenek.
És sajnos működik (láthatod egyes válaszokon is), mert a magyarnál szolgalelkűbb, butább nép nem nagyon van.
Tehát összefoglalom: a sok IQ bajnok most rinyál, mert egy mesekönyv a melegek (is) szól, miközben gyakorlatilag orbánék szétlopták az országot.
komolyan mondom, h sokat beszélek külföldiekkel, de még a legbutább külföldi is 10x értelmesebb az átlag magyarnál, azon csodálkozom, h az ilyen „neolvassakmá búzúlást ovis korban, böff” típusú emberek egyáltalán képesek dolgozni, vagy eljutni a munkahelyükre.
32-es vagyok.
A szomorú, hogy a Fidesz ebben sajnos nagyon profi. A youtube-on megnéztem olyanok videóit, akik egyetértenek a könyvdarálással: hát hogy is mondjam, sztem max. 8 általánosuk van, és teljesen tájékozatlanok, de nagyon lelkesen bziznak, hívják sátánistának a demokratákat.
olyan szinten felbátorodtak az idióták, hogy az hihetetlen. olyanok szidják a mesekönyvet videókban, akik lehet, hogy el se tudnák olvasni...vagy értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!