Szerintetek is Varga Judit, vagy Szijjártó lesz a következő államfő?
Figyelt kérdés
Nem mintha ezt akarnám, de elég nagy pártkatonák, főleg Varga..2020. okt. 2. 21:35
1/9 anonim válasza:
Szerintem vagy Kövér, vagy Bayer. Népünknek ez szükséges.
2/9 A kérdező kommentje:
Először én is Kövért mondtam volna, de ő állítólag nem lesz... És még csak az hiányozna, egy szélsőjobbos, nőgyűlölő elnök.. Az EU tagság hamar megszunne
2020. okt. 2. 21:57
3/9 anonim válasza:
Szerintem meg egyik se, nem lesz több fideszes.
4/9 anonim válasza:
Varga és Szijjártó miben különbek Kövérnél?
5/9 A kérdező kommentje:
Hát Varga legalább nő...
2020. okt. 2. 22:21
6/9 anonim válasza:
Az Isten óvja meg szegény Magyarországot Kövértől, Vargától, Szíjártótól és az egész Fidesz hordától!
Bayernek meg kilóg a szájából a gémeskút!(igaz, Orbánnak is)
7/9 anonim válasza:
Jelenleg inkább Gulyás Gergely tűnik esélyesnek. De aki talán a legalkalmasabb lenne az Lázár.
8/9 anonim válasza:
Varga Judit ne legyen már miniszterelnök, de még politikus sem. Őt nekem találták ki, csak még nem tud róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!