Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha azt mondaná valaki, hogy...

Ha azt mondaná valaki, hogy jobbik párti és hallanák cigány származású emberek, akár bántalmaznák is?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap beszélgettem egy ismerősömmel és mondta, hogy ha valaki azt mondaná, hogy jobbik párti, hallanák ezt cigány származású emberek, akár meg is vernének.

Igaz ez, hogy ennyire brutál lenne, ha meghallanák vagy hülyeség.

Olyat is hallottam, hogy cigány származású emberben is van jobbikos, de szerintem nincs.

2020. okt. 2. 19:03
 1/4 mindentudó99 ***** válasza:
68%
A Jobbik csak azt szeretné ha a cigányság is betartaná a törvényeket. Beilleszkednének és dolgoznának. Hát ha ezen megsértődnek az ő dolguk
2020. okt. 2. 19:11
 2/4 anonim ***** válasza:
1: Igazából soha nem olvastam még ennyire rövid és lényegre törő megfogalmazást, hogy is kellene viselkednie a cigányság azon részének (most nem írok szándékosan százalékokat) akikre ez vonatkozhat. Sok dolog nem pénz kérdése lenne náluk: pl tanuljunk meg helyesen írni, beszélni, ne félállati szinten viselkedjünk, főleg ha alkoholt fogyasztottunk, ne terrorizáljuk a gyengébbeket vagy környéken élőket...és még sorolhatnám.
2020. okt. 6. 01:42
 3/4 anonim válasza:

Kérdezi igen létezik olyan cigány is aki a jobbikos :) pl itt vagyok én

Ha nem is mindenben de nagyon nagy százalékban a egyetértek azzal amit a jobbik képvisel és kifejezetten tetszik Jakab Péter hozzáállása a dolgokhoz :)

20/cigány fiú :)

Az még valószínűleg igaz hogy ha egy cigány közelben ezt mondanád hogy jobbikos vagy igen csak rád nézne nagyon vagy rosszabb esetben el járna a keze (sajnos )

Nagyon soká szűk látású ember sajnos

2020. nov. 17. 10:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, megvernék az illetőt, teljesen jogosan!
2020. nov. 26. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!