2006 után mi lett azokkal a közrendörökkrl, akik bántalmazták, megverték a járókelöket?
Miért csak a feletteseket akarják felelősségre vonni ilyen esetekben?
Ilyenkor miért elég egy elbocsájtás büntetés helyett??
De szép eufemizmus ez a járókelő.
Az incidns után egy két hónappal mentem az oktogonnál ,ahol megunt sorfalat álltak a zsaruk és körbevették az egész oktogont,nem engedtek ki senkit d ott nem voltak tuntetök,valahogy a sorfalzárás elött sikerült kislisszanni! Soha nem gondoltam volna,hogy a zsaruk tényleg nnyire primitívek,mint egy darab bot, nem az amberek mellett vannak amig saját magam nem tapasztaltam!
Mindegyiket fel kellett volna tárni,mi tötént és börtönbbünttésre ítélni!
1. Tudom kérdező, nehéz falat. A börtön semmit ne mold meg. Illetve dehogy. Növeli a gazemberek utánpótlását.
2. Tolvajok egymás között elszámolnak, kifelé soha.
3. Érteni kéne, mit jelent a fegyveres testületeknél a parancs. Egy civil munkahelyen ez nem értelmezhető dolog, rendőrségnél azonban nincs ellenvetés, mert akkor az nem rendőrség (értsd: működésképtelen). Utólag lehet beszélni, ott nem. Ezért mindig csak a vezető felelős. Persze ha a közrendőrre rábizonyítják, hogy túlbuzgó volt, az más eset.
4. E pillanatban egy 14 éves esemény nem tud olyan súlyos lenni, mint a jelenlegi történések. Mellesleg ezek messze túlszárnyalják a 2006-os eseményeket. Hogy nem hír mégse, ennek két oka van. 1. Nincs hol hír legyen, 2. az akkori "elszenvedők" és a mai "elszenvedők" intelligenciája között több nagyságrend különbség van. A maiak javára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!