Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rekordon a halottak száma....

Rekordon a halottak száma. Hány halott kell, hogy komolyabb szigorítás legyen?

Figyelt kérdés

2020. okt. 2. 17:13
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
25%

#49 Nem, mért beszélsz ostobaságot? Egyszerűen leírta hogy akkor is voltak ilyen számolgatások, még napi ezres halálozásokat is vizionáltak, ahogy tény, hogy nem lett ilyen.

Pontosan azért nem lett mert voltak a korlátozások, intézkedések, mikkel el lehetett kerülni. És elegendő volt akkor is az amit az operatív törzs mondott.

2020. okt. 6. 14:16
 52/63 anonim ***** válasza:
81%
Én pedig megkapom tőletek, hogy szélsőséges vagyok, pedig én sosem mondtam azt, hogy mindenki karanténba! Nektek az a szélsőséges, aki józan körülmények között akar védekezni. Bezzeg az meg nem szélsőséges nektek, aki maszkot se vesz fel soha, ugyanúgy bulizik, mert a média csak pánikot kelt. Viccek vagytok. Kötény nézői vagytok?
2020. okt. 7. 00:04
 53/63 anonim ***** válasza:
0%

"Bezzeg az meg nem szélsőséges nektek, aki maszkot se vesz fel soha, ugyanúgy bulizik, mert a média csak pánikot kelt."

Miért lenne szélsőséges? Az egy normális ember. Egy náthánál alig komolyabb betegség miatt egy egészséges embernek nem kell maszkot venni, mert többet árt, mint használ.

2020. okt. 7. 07:57
 54/63 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem még kb. 200
2020. okt. 29. 22:34
 55/63 anonim ***** válasza:
16%
Lehet ha egy nap 500-an meghalnának bevezetnék a kötelező maszkviselést utcán is, de kijárásihoz fél Magyarországnak ki kellene dögleni
2020. okt. 29. 22:42
 56/63 A kérdező kommentje:

Utcán maszkot viselni, na annak aztán sok értelme van. Mucsa külsőn ahol a madár se jár, minek? Kit fertőzöl úgy meg?

Akkor már inkább a zsúfolt kocsmákat és szórakozóhelyeket kell bezárni, nem csak 11 után. Mellesleg 500 fős rendezvények még mindig tarthatóak, ezt is lehetne csökkenteni.

2020. okt. 30. 06:27
 57/63 anonim ***** válasza:
100%

#56 Tudom, azért írtam. Köztudott, hogy a kormány nem a logikusságról híres.

Egyébként ma újabb rekord, mind halottak, mind fertőzöttek számában. Lesz itt még izgalom :D

2020. okt. 30. 11:22
 58/63 anonim ***** válasza:
29%

Úgy könnyű rekordot dönteni, hogy még azt is a koronavírus áldozatának tekintik, aki valamikor elkapta, és azóta kigyógyult.

[link]

"Magyarország például minden olyan, akár halálos betegségben szenvedő elhunytat is a koronavírus áldozataként tart számon, akinél valaha diagnosztizálták a fertőzöttséget."

2020. okt. 30. 12:06
 59/63 anonim ***** válasza:
100%

#58 Sorolj fel kisujjból 3 olyan országot ahol nem így van.

Mert mindenhol így van, maximum tagadják

2020. okt. 30. 12:14
 60/63 anonim ***** válasza:
81%
Persze, hogy így van. Ez viszont azt jelenti, hogy a koronavírus áldozatainak száma töredéke annak, amit hazudnak.
2020. okt. 30. 12:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!