Támogatnátok ezt a koronavírussal kapcsolatos intézkedést?
Mindenki aki fél vagy aggódik ettől a járványtól jelentkezhetne egy ingyen minőségi komplett vegyvédelmi ruháért amit az állam biztosítana 1 esetleg 2 havi megemelt adóért cserébe amit mindenki fizetne. Ennél jobb védelem ugyebár nem nagyon van szóval nem kellene félniük többet hogy elkapják a koronavírust. Cserébe viszont törölve lenne minden korlátozó intézkedés amit a járvány kitörése óta hoztak. Tehát: Nincs maszk, nincs boltbezárás, nincs távolságtartás, visszatérne az élet úgy ahogy 2019-ben volt. A befizetett pénz pedig a gazdasági fellendülés miatt szerintem többszörösen megtérülne. Így az egyik oldal örülhetne hogy visszatért az élet a rendes kerékvágásba és nem kell többet erről a koronahisztiről hallani, a másik oldal pedig nyugodt szívvel mehetne az utcára a vegyvédelmi ruhában és röhöghetne a markába hogy az idióta járványtagadók fel fogják dobni a papucsot Charles Darwin törvényei szerint.
Szerintem hibátlan a felvetés, ti szeretnétek ha így el lenne intézve ez a járvány?
Elárulom sokaknak hogy láttam a rákot egyszer szeretett anyámon akit 6-hónap alatt teljesen leépített és megölt ő volt a méhnyakrák 98-ban 52-éves volt.
Majd feleségemen akinek egyik mellébe került őt életben hagyta most már gyógyultnak van nyilvánítva .
Na így láttam van még kérdés 5-ös, 7-es ?
Szóval ha nem láttad volna a rokonaidon, akkor abban sem hinnél...
Egyébként a masz kézfertőtlenítő kombó épp eleget véd.
Vagyis hogy a maszk másként véd mint a vegyruha, nem a ránk érkező vírusok ellen nyújtja a legnagyobb védelmet, hanem a tovább adást gátolja nagyon produktívan.
Konkrétan ha van egy fertőzött, és nem tud róla, de hordja a maszkot, még a tömegközlekedésen sem fertőz meg eséllyel senkit.
És tök mindegy hányan vannak a hülyék, ha egyszer a makacsságuk értelmetlen.
16
Igen drága én ezeket jól tudom de miért nem lenne jobb hogyha saját kezedbe vehetnéd az egészségedet és nem ilyen holmi kutyákon múlna hogy most felveszik-e a maszkjukat vagy sem?
18
Nem csak a "hívőknek" járna, honnan szedtél ekkora badarságot? Ennyi erővel aki autó balesetben közben törné el a lábát nem kaphatna kezelést mivel nem használt inkább tömegközlekedést.
Ha ténylegesen látnák az emberek hogy veszélyben az életük akkor ők is elkezdenék hordani a vegyvédelmi ruhát, nem egy egyszeri kiosztás lenne ez.
Kérdező, nekem nem világos, mit is akarsz azokkal a vegyvédelmi ruhákkal?
Mindenki kap 1-2-t, azt havonta cserélik, értem. ÉS? Beteszik a szekrénybe? csak abban lehet kilépni az ajtón? Mit akarsz vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!