Meddig kell még tolni a migráns mániát?
Én értem hogy jönnek a migránsok, naponta majdnem 3.
M1-en órákon keresztül ez a téma, különböző címekkel:
Támadnak a migránsok
Újabb határtámadás
Létrával támadnak
Ha elég volt a migránsból jön a vírus.
Lényeg az hogy csak a diktátor tud megvédeni, mert épített 4783929376 milliárdért stadiont ahol a focib*zik egymás fejére köpködnek. Igazi keresztény kultúra.
Kérdező
Neked meddig lesz probléma vagy fontos kérdés az hogy mennyi a jövedelmed? Hiszen egyszer már kiderült, akkor minek kell vele még mindig foglalkoznod?
Amíg aktív probléma -addig lesz téma.
Ahogy a te jövedelmed is addig lesz számodra mindennapos kérdés amíg nem nyersz a lottón és nem válsz milliárdossá, éppen úgy az ország számára is addig fontos téma a "migránsozás", amíg itt vannak a határainkon - saját és us-határ - és tömegesen akarnak illegálisan bejönni rajta.
Ha nem érdekel a téma akkor ne nézzed. Engem nem érdekelnek a kiszavazó show-k, a foci vagy a horgászat - és nem is nézem ezeket a tévében. Akit érdekel az meg hagy nézze, mert neki fontos hogy milyen volt az aktuális meccs eredménye, kiszavazták-e a Tüncit a szigetről vagy se, vagy hogy az ausztrál keszeget éppen milyen csalival lehet könnyebben megfogni. Ennyi.
Hamis ellenségképzet, addig sem foglalkozik azzal a magyar hogy:
EU-s szinten nagyon-nagyon keveset keres
a kormány korrupt
az egészségügy romokban
az oktatási rendszer olyan embereket képez, akik semmire sem jók
stadionok épülnek
lölő, tiborcz félék gazdagodnak, te meg éhbérért robotolsz
#11 Megmondanád hol van a képzelt ellenség?
Mert azok akik az elmúlt években majd 3 millióan bejöttek illegálisan az unió területére, nem képzeltek - nagyon is valóságosak.
Vagy akkor azt akarod mondani, hogy Merkel a képzelt emberek visszatartásáért fizetett euró milliókat a törököknek? Az unióból képzelt embereket akarnak szétosztani és az uniós bíróság képzelt emberek kvóta szerinti befogadása miatt ítélte el az országunkat? Azt akarod mondani hogy az eu költségvetéséből milliárdok képzelt emberek ellátására lettek kifizetve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!