Elképzelhető, hogy Dúró Dóra gyakorlatilag tönkretette a saját politikai karrierjét azzal, hogy kamerák előtt elpusztított egy LMBTQ mesekönyvet?
Szerintem nagyon súlyos hibát követett el a legutóbbi cselekedetével, hogy egy LMBTQ barát mesekönyvet, ami arról szól hogy legyünk elfogadóak és toleránsak másokkal szemben, a kamerák előtt elpusztított. Úgy gondolom, hogy meggondolatlanul és dühből, gyűlölettel fűtve cselekedett. Pusztán az, hogy egy könyvet elpusztított a kamerák előtt, egyszerűen azért mert politikailag nem ért egyet a tartalmával, engem a náci idők könyvégetésére emlékeztet.
Véleményem szerint Dúró Dóra ezzel átlépte a jó ízlés határvonalát és nyíltan egy kirekesztő, náci jellegű dolgot csinált. Szerintem sem az emberi, sem a politikai megítélésének nem tett jót ezzel. Szerintem neki innentől fogva befellegzett a politikai karrierjének. Úgy gondolom, az lenne a becsületes lépés, ha Dúró Dóra elnézést kérne és lemondana. Elképzelhető, hogy innen már nincs visszaút a számára és gyakorlatilag vége a politikai pályafutásának?
1.) A kérdésed célja elsődlegesen a provokáció, tehát legalább ilyen fél-troll jellegű lehetsz.
2.) A Mi Hazánk szimpatizánsainak 99%-a alapból helyesli Dúró ezen cselekedetét. Sőt, még nyerhetett is plusz szimpatizánsokat a pártjának a Fidesz táborból, akik nem érzik elég keménynek a Fidesz fellépését a konzervatív értékek mellett. És nyerhetett még a bizonytalan szavazók konzervatív rétegéből is. Ha pártnépszerűséget és szavazótoborzást nézünk tehát, akkor mindebből látszik, hogy Dúró és pártja szinte csak nyerhetett ezen.
3.) Másrészről ott van a média- és gazdasági hatalmakat is megmozgatni képes bal-lib véleményterror-és-diktatúra. Ha Dúró és/vagy a pártja veszíthet ezen a megmozduláson, akkor az csakis a "szabadságharcos" réteg szabadságellenes (itt leginkább [de nem kizárólag!!] szólás- és véleményszabadság ellenes) tevékenységéből következhet.
Nem igazán. Azok a Jobbikos ismerőseim, akik nem akarnak az ellenzéki összefogásra, eddig otthon akartak maradni, de most Dóra miatt mennek a Mi hazánkra húzni az x-et.
Feltámadt bennük az eredeti értékrend. Ugyanis a Jobbik nem ez a korcs képződmény, ami most fut Jobbik néven, hanem ez az értékrend, amit Dóra és Toroczkai képvisel. Nem hiába voltak ott már a kezdetektől, Dóra is kvázi kislányként. A mostani kis maradék Jobbik képviselőknek meg a nevét se tudja senki.
Szerintem elég cringe volt, amit csinált. Nem értem, hogy az, hogy ő valamivel nem ért egyet, vagy nem tetszik neki, (amit nem is értek, mert, ha nem olvasta, akkor hogy kritizálja?) az egyből miért ördögtől való?
Igazából szerintem annyira el elvakítja a gyűlölet, hogy már nem jutott eszébe más, mint az, hogy ledaráljon egy könyvet.
Nekem az a nő sosem volt szimpatikus, de egy ilyen húzás után, én remélem is, hogy vége a politikai pályafutásának.
Szerintem egy ilyen gyűlölködő embernek nincs helye itt.
Inkább az elfogadást kellene sugározniuk, nem a gyűlöletet..
"tönkretette a saját politikai karrierjét "
Miért, szerinted tényleg volt neki olyanja, hogy karrier?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!