Varga Jutka milyen jogon követeli Jourová lemondását?
#20 Sok a baromság a te fejedben.
"azzal hogy magyarisztan belepett-(belephetett)èaz EU-ba ratifikalta alairta a ra is KOTELEZO ervenyu jogallamisag torvenyet!!
ezeket rendre megszegi orbania!!
nem veletlen az eu neppartbol tortent kizarasa!"
Igen, Magyarország a belépéskor elfogadta a csatlakozási szerződést és ami benne van.
Csakhogy te majom, semmi ilyen nincsen benne semmiféle elfogadott szerződésben, amit most számon kérnek az országon! Éppen az EU nem tartja be azokat a szabályokat amiket kötelező lenne. Ilyen pl. az uniós határok nagyon szigorú védelme, amit külön a schengeni szabályozás még fokoz is a belső határok átjárhatósága miatt. Éppen az a gond, amiatt vegzálják az országot mert a balliberálisokkal szemben ez az ország meg a V4-ek és már szerencsére jó pár másik is BE AKARJA TARTANI A KÖTELEZŐ SZABÁLYOKAT, a ballibek meg nem. Ahogyan semmiféle jogot nem adott át az ország a csatlakozáskor sem és azóta sem ami alapján beleszólhatnának a belügyeinkbe. Nincsen semmiféle joga az uniónak korlátozni a csatlakozási szerződésben meghatározottaktól eltérően a pénzügyeket - márpedig semmiféle jogállamiság vagy hasonló kitétel nincsen.
Éppen ez a lényeg, hogy az ország betartja azokat a törvényeket, szabályokat amik érvényesek - semmiféle konkrétumot nem tudnak felhozni Orbánék vagy a lengyelek ellen. Ezért találják ki ezt a jogállamiság blablát, mert az nem konkrét, nem kell alátámasztani tényekkel.
Nem mellékesen NEM zárták ki a fideszt a néppártból.
Azta büdös jó....mindenit!!!
Téged aztán keményen lsd-ztek fideszföldön!
Ha ennyire elvakult barom vagy,miért "oktatsz"?!?
Cáfolsz olyan szerződést amit nyilvánvalóan egyáltalán nem ismersz.
WOW.
mAGYARország jobban...öklel.
#23 Nosza, okosíts ki kérlek akkor ha te jobban tudod nálam!
Várom hogy bemutasd mi és hogyan van akkor konkrétan a szerződésben!
Minek...?!?
Eldöntötted hogy "...semmi ilyen nincsen benne semmiféle elfogadott szerződésben, amit most számon kérnek az országon."
Ismét kérdezem minek?
Ha nem ismered fel a jogszabályok/rendeletek vonatkozásait?
Idéznék egy hozzászólást:
"Igazad van.
Bár,...arról sincsen írásos szabály hogy : Ne szarj a wc ülőkére!
ezért szaros a wc ülőke az "ósanban"...értem.
Jól értem a gondolatmenetedet?
Ha konkrétan nem írnak le részletesen egy szabályt csak meghatározzák hogy mit kell érteni alatta,akkor az a "szabály" nem létezik."
(Vigyázz!
Ennek megértéséhez egy kicsit több felfogás kell!
Erőltesd meg magad!)
#25 Te jöttél azzal hogy én nem tudok semmit, meg egyáltalán nem ismerem a szerződést. Akkor ne blablázz fél órás szövegben hanem mutasd meg hogy hol van benne a szerződésben és mi az amit rosszul értelmeztem!
Vagy megmutatod hogy te tudod jobban vagy ott vagyunk hogy hazudsz - ennyi.
Rúgkapál a baba?!? :)
"Csakhogy te majom, semmi ilyen nincsen benne semmiféle elfogadott szerződésben, amit most számon kérnek az országon!"
Ez IS én írtam?!?
HA ismered a szerződést és a vonatkozó cikkelyeket akkor tudod,hogy mik is az alapértékek az Unióban.
Gyenge vagy barátom...:)értelmileg mindenképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!