Szerintetek miért törölte a Tvitter a Magyar kormány oldalát minden előzmény nélkül?
#19!
Olvasd el a 6-os és 16-os hsz-t és megérted, hogy miért írtam!
Nem vagyok "hakker", de a fentiek fájdalmasan buta dolgokat írtak.
És éppen te vagy az (ha a 20-as is hozzád tartozik), aki még így sem értette meg a lényeget.
A mezei felhasználó azt látja, hogy törölték.
Utána a mezei felhasználó azt látja, hogy visszaállították.
A kettő nem zárja ki egymást.
Hogy te is megértsd:
Ha letörlöd a kezeddel a szád szélésől a csokit, azt vissza tudod kenni, pedig már letörölted. Remélem ez már neked sem túl "hekkeres".
Kedves informatikában jártas hozzászóló!
Amiket írtál, talán az origo.hu portál cikkírójának szántad?Ugye?
Hogy TE IS megértsd...az általad vitatott hozzászólások, a hír tartalmáról szólnak.
Észrevennéd,ha kihúznád a kis buksid a google.hu/hogyanbeszéljekfeleslegesdolgokról
oldalból!
23!
Írjam le újra, hogy melyik hozzászólásokra reagáltam? Vagy úgysem fognád fel? Idézzem be a teljes hozzászólásukat, akkor talán megérted?
#24 "Azért megérne egy misét, hogy Tvitter, YouTube, face ilyen esetben miért nem törli az összes támadásban részt vett fiókot, elég hamar leszoknának rólaakiknek erre van merevedésük."
Megtaláltad a kulcsmondatot. És nyilván a kérdésed költői, mert te is tudod jól, hogy miért nem teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!