Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek miért törölte a...

Szerintetek miért törölte a Tvitter a Magyar kormány oldalát minden előzmény nélkül?

Figyelt kérdés

2020. szept. 30. 12:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

#19!

Olvasd el a 6-os és 16-os hsz-t és megérted, hogy miért írtam!

Nem vagyok "hakker", de a fentiek fájdalmasan buta dolgokat írtak.

És éppen te vagy az (ha a 20-as is hozzád tartozik), aki még így sem értette meg a lényeget.

A mezei felhasználó azt látja, hogy törölték.

Utána a mezei felhasználó azt látja, hogy visszaállították.

A kettő nem zárja ki egymást.

Hogy te is megértsd:

Ha letörlöd a kezeddel a szád szélésől a csokit, azt vissza tudod kenni, pedig már letörölted. Remélem ez már neked sem túl "hekkeres".

2020. szept. 30. 14:44
 22/27 anonim ***** válasza:
Én tökéletesen értem mit mondasz, de egy laikus ettől nem lesz okosabb.
2020. szept. 30. 14:50
 23/27 anonim ***** válasza:

Kedves informatikában jártas hozzászóló!

Amiket írtál, talán az origo.hu portál cikkírójának szántad?Ugye?

Hogy TE IS megértsd...az általad vitatott hozzászólások, a hír tartalmáról szólnak.

Észrevennéd,ha kihúznád a kis buksid a google.hu/hogyanbeszéljekfeleslegesdolgokról

oldalból!

2020. szept. 30. 15:43
 24/27 anonim ***** válasza:
Már rég nem emberek végzik a cenzúrát, ezeket a törléseket (okoskodóknak felfüggesztést). Milliárdnyi felhasználóknál ez kivitelezhetetlen emberi erővel. Mesterséges intelligenciát használó algoritmusok felügyelik a rendszert, amit úgy is át lehet verni hogy elég sokan jelentenek , akár hamisan is, egy oldalt, hogy nácirasszistafasisztaholokausztagadópedofilstb, ekkor a rendszer azonnal elérhetetlenné teszi az oldalt. Ha valaki ez miatt reklamál, akkor szépen kivárja a sorát hogy egy valódi hús-vér ember megnézze a törlés jogosságát. Ha alaptalan a vád, akkor visszaállítják a fiókot. Gondolom van valami "vörös" telefondrót is az olyan esetekre amikor egy pl ország, vagy miniszterelnök fiókját törlik, amin keresztül azonnal megvizsgálják az ügyet, mert földi halandónak e visszaállítás legalább egy hét. Ez a hamis jelentgetés, igazából egy célzott támadás, ugyan úgy mint egy DDoS támadás egy honlap ellen. Azért megérne egy misét, hogy Tvitter, YouTube, face ilyen esetben miért nem törli az összes támadásban részt vett fiókot, elég hamar leszoknának rólaakiknek erre van merevedésük.
2020. szept. 30. 16:04
 25/27 anonim ***** válasza:

23!

Írjam le újra, hogy melyik hozzászólásokra reagáltam? Vagy úgysem fognád fel? Idézzem be a teljes hozzászólásukat, akkor talán megérted?

2020. szept. 30. 16:22
 26/27 anonim ***** válasza:

#24 "Azért megérne egy misét, hogy Tvitter, YouTube, face ilyen esetben miért nem törli az összes támadásban részt vett fiókot, elég hamar leszoknának rólaakiknek erre van merevedésük."

Megtaláltad a kulcsmondatot. És nyilván a kérdésed költői, mert te is tudod jól, hogy miért nem teszik.

2020. szept. 30. 16:24
 27/27 anonim ***** válasza:
Igen, a szólásszabadság manapság azt jelenti, hogy beszélhetsz szabadon, de csak azt ami nekem is tetszik.
2020. szept. 30. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!