A Soros-ösztöndíjas Orbán Viktor mégis hogy gondolta ezt, hogy a magyar emberek nevében beszél?
Vera Jourová bizottsági alelnök nem a magyar embereket, hanem Orbánékat kritizálta azzal, hogy Magyarország beteg demokrácia. Itt látszik, hogy a hölgynek igaza van, mert akkor a hadvezér Viktorunk nem rohant volna ki ez ellen a kijelentés ellen ennyire szélsőségesen.
#30 Miért kell mindig hazudni? Tényleg azt hiszed hogy mindenki olyan hülye, mint te?
A rendszerváltás után jártam egyetemre. Még akkor is csak a soros ösztöndíj volt az egyik reális lehetőség arra, hogy egy egyetemi hallgató nyugaton tanulhasson. Nekem már volt más lehetőségem is, de a Soros féle ösztöndíjra is pályáztam, sok évfolyamtársammal együtt - pedig mérnök vagyok. Én már ösztöndíjjal juthattam ki, de van akkori társam aki éppen a Soros ösztöndíjnak köszönhette a kiutazását egy konferenciára vagy éppen pár hétre, hónapra valahová. Az ég világon semmiféle kapcsolat nem kellett hozzá, az ösztöndíj pályázatnak mindig is megvolt a maga szabálya, menete.
Te tényleg olyan süket vagy hogy azt hiszed Soros személyesen tart számon minden egyes egyetemistát a világban akik pályáznak és maga dönt róluk, szabadidejében meg majd ha ráér a napi pár ezer egyetemista között, akkor foglalkozik a milliárdos üzleteivel, csak úgy bedöntve néha egy-egy valutát, csődközelbe juttatva országokat?
30
Nem jó a felszínen gondolkodni, félrevezet.
A fénykép nem mást mutat, mint diplomáciai tevékenységet.
33
Amit a 31-es írt, az úgy volt.
Elolvastam a Vera beszédét, és az itteni hozzászólásokat is. Csak annyit fűznék hozzá, hogy ez a korlátolt képességű nő csapnivaló a posztjára. Aki ezt érvek nélkül vitatja, az pedig szánalmas hozzászólásokat ír.
Az EU féle demokráciaelmélet egyébként is kb 6 havonta változik. Csak úgy, mint a jogállamisági elképzeléseik. Már követni is fárasztó, az ehhez hozzáfűzött ellenzéki hozzászólások pedig teljesen komolytalanok és nevetségesek.
Az meg teljesen groteszk, hogy olyanok sivalkodnak az itthoni sajtószabadságért, akiket az ellenzéki sajtó kb hadiállapotban tart napról napra. Na ami ott megy, az az igazi agymosás.
Egyesek leszokhatnának arról, hogy több regisztrációról adnak igazat saját maguknak.
#35 "Egyesek leszokhatnának arról, hogy több regisztrációról adnak igazat saját maguknak."
Bárcsak!
De lehetetlent ne várj el tőlük - éppen úgy nem képesek rá, mint arra hogy gondolkodjanak és megismerjék a valóságot.
az en szemelyes velemenyem a kovetkezo!!
1,; O1G
2,; orbanhoz kepest a meztelen csiga egy gerinc oszlop!!
3,; tetszettek volna jobban oda ugyelni azokra amiket orban pedzegetett a valasztasok alatt!! mondott ilyet is tobbek kozt!
1,; amint a fidesz ujjra hatalomra kerul,fogunk tudni egyedul is kormanyozni ,vagyis nem lesz szuksegunk uj valasztasokra!!-(lasd,; a valasztasi torveny megvaltoztatasa)
2; vissz kell allitanunk magyarorszagon a foldesuri es jobbagysagi viszonyt!
no az uraitokat mar ismeritek,most jottok ti jobbagyok!!
es ugye mindezert kar ujjal mutogatni barkikre is,masokat okolni, mert ti magatok onkent es dalolva valasztottatok a fejetek fole orbant es sleppjet! igyatok meg egyedul a keseru lottyet!senki nem issza meg helyettetek!! persze lehet obegatni,meg "haa bancsak a szeginy matyart"-ozni,a lenyegen mit se valtoztat!!lessz az meg cifrabb is!!
ugyanis orbant csak egy dolog erddekli,; orban!! pont!!
hogy is mondta a hofi?-(istenem de igaz!!!!!)-"tudod mi a kulombseg orban es az isten kozt? hogy isten nem akar orban lenni"-ez ilyen egyszeru!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!