Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Beoltatnád magad Covid oltássa...

Beoltatnád magad Covid oltással, ha nem lesz kötelező?

Figyelt kérdés
2020. szept. 28. 12:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
21%

Kiserleti nyulat? 😃 Nem te leszel a kiserleti nyul. Erre vannak vizsgalatok amikre lehet onkent jelentkezni, mar Budapesten is lesz ilyen vizsgalat. Nem kell 5-10 ev a gyogyszer fejlesztesehez, sem az engedelyeztetesehez. Oszd el 10-el az idoket.

Egy uj oltoanyag (meg minden mas gyogyszer) engedelyeztetese elott egy eleg komoly protokollon kell vegigmenni a termekkel, tesztelik egeszseges es beteg embereken is. Nem kerul ki a kereskedelmi forgalomba olyan termek aminel te leszel a kiserleti alany.

2020. szept. 28. 16:16
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Igen, és szerintem apukám is.
2020. szept. 28. 17:00
 13/19 anonim ***** válasza:
45%
#11 Sok gyógyszer mellékhatása csak később, akár évek múlva jön elő. Időutazókon is letesztelik?
2020. szept. 28. 17:04
 14/19 anonim ***** válasza:
21%
Az ilyen esetek szamossaga elhanyagolhato. Nem kell a cinizmus, nagyobb esellyel halsz meg villamcsapasban mint gyogyszer mellekhatastol rendeltetesszeru hasznalat mellett. Minden lehetseges kockazat fel van tuntetve a betegtajekoztatoban.
2020. szept. 28. 17:51
 15/19 anonim ***** válasza:
69%
Ha lesz oltás az 3-5 év múlva lesz csak hiába mondanak bármit. Ahhoz, hogy engedélyezve legyen egy oltás nagyon hosszú tesztelés kell, hogy biztonságos legyen. Ha kiadják akkor biztonságos lesz. Influenzával sem oltattam sose magamat és sose voltam influenzás ellenben akiket ismerek ugyanúgy betegek lettek hiába oltatták magukat. Nem vagyok oltás ellenes, de nem annyira halálos vírusról van szó, hogy azonnal oltsam magamat.
2020. szept. 28. 18:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Én elkaptam, szóval igen. Ha meg kötelező lesz úgyis beoltanak, akkor nem én döntök.
2020. okt. 3. 19:49
 17/19 A kérdező kommentje:

Milyen tüneteid voltak? Erős, gyenge?

2020. okt. 3. 20:49
 18/19 anonim ***** válasza:
#14 Ha már itt tartunk, nagyobb az esélye, hogy villámcsapásban halok meg, minthogy covidban.
2020. okt. 4. 02:35
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
#18 Ekkora baromsagokat azert nem kell fabrikalni. Vagy legalabb utananeznel... Idiota.
2020. okt. 4. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!