Jól tette Dúró Dóra, hogy széttépte és ledarálta az új LMBTQP mesekönyvet?
#50 Ezek szerint elismered, hogy nem kell mindenkivel toleránsnak lenni?
A tolerancia azt jelenti, hogy azt is elfogadod, akivel nem értesz egyet.
Amúgy kit akarok én ledarálni szerinted?
51. A hozzátok hasonlóval nem vagyok toleráns, nem is leszek. Könyvek ledarálása a tolerancia egyik jele ezek szerint nálatok.
Pontosan tudod nagyon jól. Egy ágról fakadtok, jól ismerem a fajtátokat.
44:
Nem azért minősíti mindenki Durcikát, mert nem tetszik neki a könyv, hanem a megélhetési hisztije miatt.
Ne élj a mesékben, politikai haszonszerzés céljából, ha nem fogadta volna be Toroczkai őket, akkor tojt volna rá magasról a könyvre.
Az egyik legnagyobb megélhetési politikusok egyike Novákkal együtt. Csak nézz utána miért utálta őket már mindenki a Jobbikban is már évek óta. Kb. csak Vona erőltette őket, azt is Novák KurucPontInfos háttere miatt.
Utóbbi meg pont jó bizonyíték rá, hogy a Fidesz is tolja háttérben Novákot. Pedomaci blog miatt simán kimentek volna a hatóságok kevesebb feljelentésért is az USAban jogiháborúzni, addig pont a Kuruc ügyben meg tojnak rá magasról. Micsoda véletlen ugye?
Viszont ennyi kamuprofilos csillagozót sem láttam még ott. Ez már komolyan mondom, hogy nektek szánalmas.
57. Igen, a félcsillagos értékelők valóban kamuk és szánalmasak. De ennek mi köze hozzám vagy az öt csillagosokhoz? Ez a te saratok.
Vagy ide is azt hazudod majd, hogy a társadalom többsége nem vevő rá, mert csináltál 10 kamuprofilt magadnak, amikkel mocskolódsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!