Jól tette Dúró Dóra, hogy széttépte és ledarálta az új LMBTQP mesekönyvet?
#10 Még nincsen.
Amikor indultak még LMBTQ sem volt. Most éppen itt tartanak: LGBTTTIQQA
#12 Nem értek egyet az elejével, nem kell tűzzel-vassal irtani, csak nem szabad beengedni az iskolákba, óvodákba. De nem is ezért írtam.
Ha megfigyeled, azok akik most is ezt az akciót, meg amikor leszedték a szivárványos zászlót, azt nevetségesnek próbálják beállítani, azok felállva tapsikoltak Hadházynak a lóf@szos táblaemelgetéséhez, meg szerte az országban o1gznek.
Van abban igazság, hogy aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók - vagyis ha megpróbál valaki hasonlóan mocskos módszerekkel élni, akkor a profi mocskolódók ezt kihasználják ellene. De érthető, hogy amikor sok szavazót már csak ezzel a színvonallal lehet elérni, akkor ilyen eszközzel is élnek.
A pedofíliával az a gond, hogy ott kiskorú gyermekeket molesztál valaki, a gyerek beleegyezése nélkül. A homoszexuális kapcsolat meg két ember szabad döntése. Hihetetlen, mennyire középkori gondolkodásúak itt egyesek.
Én hiszek istenben, biszex is vagyok, de senkinek nem akarom a világnézetemet lenyomni a torkán, sőt, az lmbtqsdkfjnsifnkwn mozgalmat se követem, és aláírom, tényleg van valami propagandisztikus jellege. De az mindig nagyon felháborít, amikor a homoszexualitást összemossák a pedofíliával.
Valamivel parádéznia kell, ha politikusnak alkalmatlan. Az egész politikai karrierjét annak köszönheti, hogy Novák miatt felkarolta a Jobbik anno, de ennyi, semmi többet nem tud felmutatni.
Magyarország állapotát meg pontosan tükrözi, hogy ő is, meg Novák is még az aktív politikai élet része tud maradni. Normális országban 5 perc alatt lecsengett volna a politikai karrierjük az ilyeneknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!