Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek bűn, hogy ezek...

Szerintetek bűn, hogy ezek után a fideszre szavazok majd vagy inkább ne tegyem?

Figyelt kérdés

Világéletemben átlag fizetésem volt és átlagos életet éltem. 2010 óta gyűlöltem ahogy a fidesz kormányoz. Nevetségesnek tartottam a látszat intézkedéseiket és hogy akármennyit lopnak, annak nincs következménye.

Tavaly nyáron megkeresett az unokatestvérem, hogy nem akarok-e a cégében dolgozni. Tudni kell róla, hogy mindig is fideszes volt, még 2010 előtt is, éppen ezért nem mondom hogy rosszban voltunk de nem volt felhőtlen a viszony. Mivel akkoriban eléggé pénzszűkében voltam ezért elfogadtam az ajánlatát. A mostani fizetésem többszöröse a régi fizetésemnek. Anyagilag nagyon megérte, sokkal jobban élünk a családommal!

A baj az hogy mostanában kezdek úgy bele-bele látni a dolgok mélyére. Az unokatestvérem ezalatt a szűk 1-1,5 év alatt több pályázatot is elnyert a cégével és mondanom sem kell nagyon neki lejtett a pálya. Olyan kapcsolatai vannak, hogy ha agyhalott lenne, akkor is sikeresen lenne a cég. Viszont elismerem, hogy nem egy buta ember így nagyon nagyon sikeres a cége. Vannak még dolgok, amik befolyásolják a sikerét a pályázatokon kívül de azokat inkább nem írnám le. A lényeg, hogy nagyon nagyon unfair módon tett szert hatalmas piaci előnyre a versenytársaival szemben és minden annak köszönhető hogy nagyon jó fideszes kapcsolatokat ápol.

Az a baj hogy a gyomrom felfordul, ha belegondolok, hogy mennyire megvetettem ezt az egészet régen és most itt vagyok és én is kihasználom a lehetőséget. Tudom hogy sok vállalkozás a túlélésért harcol és valószínűleg nem is fog sikerülni nekik és jobb lenne náluk az a pénz... de nem akarok lemondani arról az életszínvonalról amiben most élek.

Éppen ezért arra gondoltam, hogy következő választáskor a fideszre szavaznék, nem csak magam miatt hanem a családom miatt is! Szerintetek helyes ez így?

2020. szept. 25. 12:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, a szavazatod semmit sem ér gyakorlatilag, nem az dönt, viszont ezzel részt veszel Magyarország, 10 millió ember tönkretételében. Ha a moslékkoalícióra szavaznál, és az nyerne, azzal még nagyobb kárt okoznál, de nyilván vannak normálisabb pártok is. Tehát nem helyes. Már a szavazás sem az, ha csak rossz jelöltek vannak.
2020. szept. 25. 14:53
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Én is a fideszre szavazok, mert hagynak lopni, csalni, hazudni. Az országnak meg már teljesen mindegy.
2020. szept. 25. 15:02
 13/18 anonim ***** válasza:
86%

Szóval sz*rul érzed magadat mert kihasználsz embereket és ügyeskedsz az unokatestvéreddel és most minket kérsz hogy valahogy győzzünk meg, hogy ez nem akkora bűn?

Fidesztől függetlenül egy gerinctelen élőlény vagy aki próbálja magával elhitetni, hogy amit tesz az a családjáért van. Feladtad az elveidet és mégsem érzed jól magadat, nem is értem hogy miért...

Ha annyira okos a te unokatestvéred akkor a fideszes haverjai nélkül is nyereségesen vezetné a céget, akkor a haverok nélkül is elnyerne pályázatokat de nem... valahogy mégis csak kellenek azok a haverok.

Kérdező, elmész te bús p*csába az összes többi kommentelővel aki helyesli a tetteidet!

2020. szept. 25. 18:58
 14/18 anonim ***** válasza:
20%

"Arra szavazz, aki képviseli az érdekeidet, hogy Neked és a családodnak jó legyen.

Én is hasonló helyzetben vagyok, nem érdekel, hogy ideológiailag (bár a fidesznek nem nagyon van semmi) hogyan gondolkoznak, a lényeg, hogy nemkem és a körülöttemlévőknek az érdekeit érvényesítsék. Ez van, ilyen a világ, mindig is ilyen volt. :))"

Akkor te tipikus Fideszes vagy. Orbánt se érdekli a nép, csak saját maga, a családja, Lölő. Közéjük illessz.

2020. szept. 25. 21:24
 15/18 anonim ***** válasza:
#13 Egy szó sem igaz a kérdező szövegéből, ne vedd be! Kamu az egész.
2020. szept. 25. 23:52
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy fogja ellenőrizni, hogy kire szavaztál? Honnan veszed, hogy ha megtörténne a képtelenség, és más kerülne kormányra, akkor ne fordítana egyet a köpönyegen a kis pénzéért a drága rokon? Komolyan ekkora nyáladzó debilek vagytok???
2020. szept. 26. 08:00
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak provokáló kamu kérdés. Ne legyetek hülyék elhinni.
2020. szept. 27. 15:14
 18/18 anonim ***** válasza:
A Fidesztt nem érdekli a bűn.
2020. szept. 28. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!