A magyarok miért undorodnak a jóléti rendszerektől?
Figyelt kérdés
szerintük a vajas kenyéért is kőkeményen meg kő dógozni, annak az a rendje.
nem értik hogy nálunk menőbb országokbnan simán eltartja az állam azt aki munkanélküli, úgy hgy több adót se szednek be százalékosan.
itt meg van balkán fizetés, európai ár.
2020. szept. 24. 15:03
22/32 mindentudó99 válasza:
Te szerencsétlen amit az állam biztosít az a mások munkával megtermelt adójából van. Te éhen fogsz pusztulni ha már anyád nem etet. Nálad az az opció fel sem merül hogy dolgozz akár itthon akàr külföldön. Nem szégyenled magad hogy a szociális hàlón élősködtél 3 évig? Es még világgá kürtölöd te munka kerülő. Maradtál bolna inkább kin. De gondolom már kivetett magából a rendszer.
23/32 A kérdező kommentje:
nem szégyellem, életem legjobb időszaka volt.
2020. szept. 24. 16:05
24/32 anonim válasza:
Vérszívó parazita! És még büszkén hirdeti is....
Elképesztő!
25/32 anonim válasza:
pontosan a te fejed van kádár hátsójában!
Biztos már a családod is vattaember volt valami gyárban....
26/32 anonim válasza:
Semmi baj, Balázs, mi valójában mind tudjuk, hogy amit te kaptál segélyt, azt nem az adófizetők termelték meg, hanem külön neked nyomtatta az osztrák állam, és csak irigyek vagyunk, hogy mi nem vagyunk elég tehetségesek, hogy mi is lehessünk alkesz munkanélküliek.
27/32 anonim válasza:
29: kiegészíteném:
DAGADT alkesz munkanélküli, akinek egyetlen nője nem volt még az életben..
:))))))
28/32 anonim válasza:
Itt az ideje hogy felkérjek mindenkit hogy lépjen be a
Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalomba!
(ugye tudod miért kérem ezt?) :D
29/32 anonim válasza:
Mert van egy elgondolásuk, hogy más, jóléti országban ez hogyan működött, holott tök nem úgy, ahogyan azt ők elgondolják. Na mármost ezt elgondolják a saját országukba, hogy ez hogyan működik/működne, és egyből menne az "Én tudom, hogy neki ez nem jár, viszont nekem igen... Minden" hozzáállás.
30/32 anonim válasza:
Sok roma ment oda ki, mert tudta ezt. Volt is ebből balhé. Kanadáról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!