Magyarorszag miert ennyire marihuána ellenes?
Már egy kis apró tormelekert is meghurcolnak mintha valami kemény szintetikus lenne...
Igazabol csak nem értem hogyha más országban rájöttek hogy mennyire sok pozitívuma van illetve sokkal kevésbé karos mint egy sima cigaretta vagy az alkohol.
Gyakorlatilag tultolni se lehet, nincs példa olyan marihuána tuladagolasra ami komoly bajjal végződött volna
Természetesen ha valaki olyan tipus aki emellett nem tudja vegezni a dolgát eltud menni vele, de külföldön több a jó példa mint a rossz (Vagy csak én nem hallom őket...)
Szóval csak szimplán erdekelne (de csak ha kulturaltan lehet beszélni erről a témáról) hogy szerintetek itthon miert teszik a marihuanat egyeb drogokkal egy kalap alá?
Kedves 19-es! Én nem tettem fel ezt kérdést máskor.
Nem mondtam hogy marihuánát fogyasztok és a kérdésem nem Is ez volt.
Kedved 20-as!
Nem hülyeség éltem olyan országban ( nem, nem Hollandiaban) ahol ez legális és nem hülyeség amit írtam, egyébként igen magyarorszagon rossz minőségű és mast is beleraknak hiszen megtehetik, de ha legális lenne nyilván a helyzet más lenne ilyen szempontból is .
Miként írjam le? Hiába ellenőriztetnéd, azokat a növényeket senki sem venné, mivel nincs rá igény idehaza. Itthon mindenki a herbál és társai kellenek csak, mert attól jobban bekábulnak.
Amit meg ellenőriznek szigorúan az csak az orvosi marihuana.
Mi az hogy nincs rá igény? Én nekem 1 talán 2 ismerősöm van, akik tudatosan keresnek ilyen agyonvegyszerezett szart. Semmi köze nincsen az igazi fűhöz. Se kinézetre se szagra.
Viszont annyi ismerősöm van, aki minőségi füvet szív, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük!
Attól még mert te csak a jéghegy csúcsát (se) látod, hidd el, nagyon sokan szívnak M.o.-n. Van rá igény! Nem kicsi... Sőt!
Fiatalabbak körében kb 40-ig látok rá, olyan természetes a marihuána időnkénti szívása, minthogy mondjuk valaki tvt néz.
Közösségi szeánsz körbe adogatni. Szívják diákok, vezető fejlesztők, orvosisok, tanárok, projektmenedzserek, rendőrök, kamionsofőrök.
Egyedülállók, családapák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!