Magyarorszag miert ennyire marihuána ellenes?
Már egy kis apró tormelekert is meghurcolnak mintha valami kemény szintetikus lenne...
Igazabol csak nem értem hogyha más országban rájöttek hogy mennyire sok pozitívuma van illetve sokkal kevésbé karos mint egy sima cigaretta vagy az alkohol.
Gyakorlatilag tultolni se lehet, nincs példa olyan marihuána tuladagolasra ami komoly bajjal végződött volna
Természetesen ha valaki olyan tipus aki emellett nem tudja vegezni a dolgát eltud menni vele, de külföldön több a jó példa mint a rossz (Vagy csak én nem hallom őket...)
Szóval csak szimplán erdekelne (de csak ha kulturaltan lehet beszélni erről a témáról) hogy szerintetek itthon miert teszik a marihuanat egyeb drogokkal egy kalap alá?
Egyébként 7: gyogyszeriparban dolgozok tisztában vagyok azzal hogy vannak gyógyszerek viszont hidd el a fu kevésbé karos mint az antipszichotikumok, antidepresszánsok, hangulatjavítok.
Nem veszekedni akarok csak jelzem mert én is vettem részt ilyen gyógyszerek gyártásában
10 es vagyok, annyival kiegészítem, hogy alkoholt sem iszom egyáltalán, szóval nem álszenteskedésből mondom, hogy az én életemben tényleg 0 a tudatmódosító. Szerintem az alkohol is rossz, nem csak a kábítószer, de felőlem mindenki azt csinál, amit akar.
és azzal kár mosdatni a drogot, dehát az alkohol, az alkohol...
"Igazabol csak nem értem hogyha más országban rájöttek hogy mennyire sok pozitívuma van illetve sokkal kevésbé karos mint egy sima cigaretta vagy az alkohol."
Hülyeséget ne fújd. Kevésbé káros, mint egy sima cigaretta? Igen, a normális. Idehaza évek óta nem termelnek normálisat, mivel nincs igény rá. A magyar drog kultúra része, hogy az számít a legrövidebb idő alatt a legjobban kábuljanak be tőle. Ezért lett a VBK vörösboros kólából vodka bomba kataflan.
Fűnél ugyanez a hely, ezért kellett felturbózniuk a dealereknek minden vacakkal felturbózni. Jó kis technokol ragasztó és társai.
Ez még a legkisebb gond. Mit kell tudnod a fűről? Azt, hogy baromira felszív minden vegyszert a termesztése alatt. Ez miért gáz? Mert idehaza mindenféle vegyszerrel kezelik, azt meg szépen felszívja magába, amit aztán te magadba szívsz mikor szívod a vicces cigidet.
Idehaza meg feketén vett vegyszereket tudnak már csak használni a szigorítások miatt. Azok meg olyan vegyszerek, amiktől mindenki meg akar szabadulni, mivel olyan veszélyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!