Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon azért herbálozi...

Magyarországon azért herbálozik sok vidéki szegényember, cigányember stb. mert annyira drága az alkohol. Ha már kell valami drog az élet elviseléséhez, miért nem csökkenti a kormány az alkoholárakat?

Figyelt kérdés
Az alkohol se egészséges, de legalább kevésbé káros, mint a Herbál. Ha már kell valami kábítószer, miért nem teszi a kormány olcsóbbá az alkoholt, mint a Herbált, így felvéve a harcot ellene?

2020. szept. 21. 22:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

# 10

Köszönöm. És sok sikert neked.

Nekem nem fog menni. Sajnos elköltözni nem tudok, bentlakásos rehabra pedig nem megyek be. Egyénileg már évek óta próbálkozok, de egyszerűen képtelenség leállni, és normális életet élni. Igazából több mint 18 éve drogozok, és nem csak herbált hanem bármit ami jön. Intravénás szerhasználó vagyok, és a fénykoromban heroint is használtam. Sajnos azt sem tudom milyen az az élet amiért keményen kéne harcolnom.. Most úgy érzem az lenne a legjobb ha egyszerűen vége lenne. Az biztos hogy sok időm már nincs.. Nem találtam megoldást, így tovább próbálkozom egyedül.. Hátha sikerül egyszer. De nem akarok túl negatív lenni..

Neked sok sikert kívánok ;)

2020. szept. 22. 15:57
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Üldözik a füvet és sok buta ember szintetikus szarokkal akarja pótolni. A gyógynövény illegális, de a patkányméreg nem.
2020. szept. 23. 16:22
 13/15 anonim ***** válasza:

# 12

Eleinte télleg a füvet akartuk ezzel pótolni. De aztán ez annyival erősebb volt, hogy kb egy új "drogcsoport" jött létre. Ez a bika is kb összehasonlítatlan a fűvel.

Amerikában pl helyeken azért legalizálták a füvet hogy kiszorítsák ezeket a vegyszereket. De aki ezekre átszokott (mert tiltva volt a fű) azok már vissza nem tudtak szokni - mivel ezek a szintetikus cannabionidok annyival erősebb függőséget okoznak. Ezeknek a hatáshoz a fű nagyon gyenge.

És igen egyetértek. Ez azért történt mert üldözték a rendes füvet. Ennyi eszük van látod a döntéshozóknak.. Bár m.o-n nem is csodálkozok. Itt megmondta az egyik híres politikus h "a magyarok megtanultak az alkohollal együtt halni". Mit is várnánk ezek után itthon? :)

2020. szept. 23. 16:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Még csak nem is szintetikus kannabisz hatóanyagok. Eredetileg az volt a terv de a mai herbáloknak közük sincs hozzá
2020. szept. 23. 16:34
 15/15 anonim ***** válasza:

# 14

Persze mert amik közel voltak hozzá azokat is betiltogatták az évek alatt.

Azt nem értik meg hogy aki drogozni akar - az fog is. Főleg a mai világban.

Minél jobban tiltják - más terülteken annál nagyobb problémákat okoz. Majd egyszer belátják.

2020. szept. 23. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!