Szerintetek mikor kapjuk vissza a koronavírus előtti normális életünket?
Erre már én is kiváncsi vagyok...mert már nagyon tolják ezt a ** maszkot és kezd abból elegem lenni, hogy már lassan mindenhol a maszk kell.
Már nem is jó a sál, a kendő, csak és kizárólag az a *** maszk.
2022 ben a választások előtt, hogy majd mint I. Orbán királyt megválassza a nép, amiért sikeresen leverte a vírust. Addig meg maradnak a mostani állapotok. A fideszesek szerint úgy is jól van minden és ugyan úgy szavaznának Orbánra, mert "Orbán legyőzte a vírust Gyurcsánynál meg vírus se volt szóval le se tudta győzni a gyökér..."
Szóval szerintem szokjuk.
Már nem azért de mikor már kezdett lecsengeni a járvány akkor nyitotta meg Orbán a szerb és ukrán határokat ahol érdekes módon pont akkor tombolt a vírus a legjobban. Az unió által is vörös zóna volt, erre Orbán beengedi őket, meg Rákóczi szövetséges tábor meg mindenek... Az ukrán vendégmunkások is nagyon kellettek.
Szerintetek hogy ugrott fel a napi 3as átlag napi több 100ra??
Hát így, hogy megnyitotta Orbán a vörös határokat. Nem kell atomfizikusnak lenni ehhez.
Ha itthon már lecsengett akkor az nem támad fel csak úgy magától. A tűz se ég, ha nincs éghető anyag, de ha hordunk rá akkor már nyílván égni fog a tűz. Orbán is ha keres olyan országot ahol tombol a járvány már mindjárt megoldható hogy legyen fertőzött is.
rossz a kérdés, a vírus előtti élet nem volt normális.
a tavaszi karantén alatt fellélegzett a Föld, és az emberek elkezdtek a családtagjaikra figyelni, együtt eltölteni az időt. Sok új dologra jöttünk rá, többek között arra, hogy mi miért nem volt jó a vírus előtti életből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!