Akik tuntetnek az szfe-n, mikor dolgoznak?
Nem problema, csinaljak addig, amig el nem erik a celukat!
Csak kivancsi vagyok, h mibol emellett penzuk🤷♀️
Regisztrálni kell?
Én azt hittem Gyurka bácsi mindenkit csak úgy pénzelget, meg mindenkinek csak úgy utalgat. Hiszen ő a háttérhatalom egymaga, ezért tudnia kell a számlaszámom is. Legalábbis a kedves vezető plakátkampányiból ezt láttam, meg a kedves vezető funkcionáriusai is ezt sulykolták a szabad média összes szabad felületén.
Bakker akkor lehet, hogy a kedves vezető és emberei végig hazudtak nekem a Gyurka bácsiról?
Diákok, miért kéne dolgozniuk? Magyarországon az esetek többségében egyszerűen nem éri meg diákmunkát végezni, annyira alacsony a fizetés, kivéve persze, ha az illetőnek valami speciális skillje van. Egyetemista koromban én is akartam diákmunkát vállalni de szüleim lebeszéltek róla, inkább finanszíroztak, annyit kértek, hogy a tanulmányaimra koncentráljak.
Az SZFE-n nagy valószínűséggel többségben vannak a felső-középosztálybeli értelmiségi családokból származó diákok, akiket egyébként is támogatni tud a családjuk a tanulmányaik alatt.
Nem a "sztrájk" szó ismerős, hanem az ellenzék féle "szrtájk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!