Mikortól lett divat nálunk középkori kereszténységet idéző dogmatikával minden jó és élvezetes dolgot tagadni az életben, és "globalo-zsidó veszedelemről elterelő cirkusznak" kikiáltani?
"középkori kereszténységet idéző dogmatikával minden jó és élvezetes dolgot tagadni az életben"
Attól tartok, kevered a középkort az újkorral, ugyanis az az aszkétizmus és prűdség, amit a tájékozatlanok a középkorral hoznak összefüggésbe, a 18. századtól jött divatba a protestantizmus térhódításával. Cseréld le a komcsi történelemkönyveidet valami újabbra.
"alamuszi módon jönnek ezzel az "egyéni jogok" "szólásszabadság" "személyiségi jogok" szöveggel, de úgy látszik ez csak addig működik, amíg az illető úgy gondolkozik mint ti. Ha viszont más a véleménye, akkor fanatikus vallásos, vagy fasiszta és dögöljön meg."
na ez rátok is igaz! csak a legutolsó mondat helyére: Ha viszont más a véleménye, akkor fanatikus libsi-cionista vagy zsidó és dögöljön meg!
"Pl miért veri ki a biztosítékot ha vki keresztyén?"
Felőlem lehet, oda is írtam, az veri ki, hogy a 21. században ez a butaság, ez a hazudozás még mindig szempont...
"Miért nem fogadjátok el, ha vkinek nem tetszik a multikulti, nem tapsol a zsidóknak, nem tetszik neki a pénzimádat hanem tegyük fel rendpárti, nacionalista?"
Ti nem unjátok még ezt a zsidózást? Mert baromira unalmas. Elfogadni elfogadom, ahogy azt is, hogy itt a pénzimádat meg ilyenek miatt látszik, hogy nem is tudod miről beszélsz... Tényleg ilyen fekete-fehéren látsz? Valakinek vagy élete álma, hogy bankigazgató legyen, vagy nacionalista? :O
Én pl nem akarok gazdag lenni, és a hozzám hasonló liberálisan gondolkodók közül sem ismerek olyat, aki igen.
"kultúra"...
de hamarosan úgy összedől, hogy azt öröm lesz nézni :D
"de hamarosan úgy összedől, hogy azt öröm lesz nézni :D"
És a következő nap megszállnak minket az arabok és az iszlám, és vissza fogjátok sírni a zsidókat.
„És a következő nap megszállnak minket az arabok és az iszlám, és vissza fogjátok sírni a zsidókat.”
Ők az eltartóink?
atyaúristen-.-
küldtem a fuckyeahgyakorira :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!