Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszi azt sok "jogvédő",...

Miért hiszi azt sok "jogvédő", hogy egy bizonyos kisebbség tagjait a bőrszíne miatt nem kedveljük?

Figyelt kérdés
Az szóba sem jöhet, hogy nem is akar a nagyobbik hányaduk beilleszkedni?
2010. aug. 6. 21:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
33%
Lehet,hogy a fele tényleg nem akar beilleszkedni.De ettől még a másik felét,amelyik normális,nem szabad emiatt büntetni.Igenis vannak olyan munkáltatók,szórakozóhelyek,lakástulajdonosok,akik BÁRMILYEN normális,kulturált cigány származású embert diszkriminálnak.És az lehet,hogy tényleg van okuk rá,de ettől még nem tudom ezt elfogadni.Ugyanis az okot Orsós Noémi szolgáltatta,de Rostás Csillát nem fogják felvenni,beengedni a diszkóba.Márpedig Rostás Csilla nem tehet Orsós Noémi bűneiről,és ez a lényeg.És tök mindegy,hogy mi az arány.Ha 10 cigányból 1 a normális,akkor az az egy nem tehet a másik 9 bűneiről,ÉS PONT.(Nem ez az arány persze,hanem sokkal jobb,még akkor is,ha tény,hogy sokkal több bűnöző van a cigányok között,de ugyanúgy a szegény nem cigányok között is.)
2010. aug. 12. 21:57
 22/24 anonim ***** válasza:

Mert azok a jogvédők elmeháborodott liberális barmok , azért.

Nem a bőrszín miatt nem kedveljük őket, mert ha így lenne a nyáron lebarnult barátnőnket sem kedvelnénk vazze !!

2010. aug. 13. 11:08
 23/24 anonim ***** válasza:

"Lehet,hogy a fele tényleg nem akar beilleszkedni."

legyen az inkább több mint 3/4 -et, ugyanis ha 10 cigányból több mint 6-7 akivel találkozom nem normális, akkor az nem a fele.

te ugye minden alkalommal a tűzbe nyúlsz ha a sütő elé jutsz? vagy amikor meleg vizet akarsz, akkor nem fogod zsigerből a piros csapot kinyitni ugye?

miért nem tudod megérteni a haverjaiddal együtt, hogy miért általánosít az ember? ennyire hülye vagy?

2010. aug. 13. 11:24
 24/24 anonim ***** válasza:
48%

"legyen az inkább több mint 3/4 -et, ugyanis ha 10 cigányból több mint 6-7 akivel találkozom nem normális, akkor az nem a fele. "

Én valahogy nem ezt az arány tapasztalom a cigány ismerőseim között.Szerintem a felével nagyonis rosszindulatú voltam.

2010. aug. 14. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!