Miért hiszi azt sok "jogvédő", hogy egy bizonyos kisebbség tagjait a bőrszíne miatt nem kedveljük?
Mert azok a jogvédők elmeháborodott liberális barmok , azért.
Nem a bőrszín miatt nem kedveljük őket, mert ha így lenne a nyáron lebarnult barátnőnket sem kedvelnénk vazze !!
"Lehet,hogy a fele tényleg nem akar beilleszkedni."
legyen az inkább több mint 3/4 -et, ugyanis ha 10 cigányból több mint 6-7 akivel találkozom nem normális, akkor az nem a fele.
te ugye minden alkalommal a tűzbe nyúlsz ha a sütő elé jutsz? vagy amikor meleg vizet akarsz, akkor nem fogod zsigerből a piros csapot kinyitni ugye?
miért nem tudod megérteni a haverjaiddal együtt, hogy miért általánosít az ember? ennyire hülye vagy?
"legyen az inkább több mint 3/4 -et, ugyanis ha 10 cigányból több mint 6-7 akivel találkozom nem normális, akkor az nem a fele. "
Én valahogy nem ezt az arány tapasztalom a cigány ismerőseim között.Szerintem a felével nagyonis rosszindulatú voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!