Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszi azt sok "jogvédő",...

Miért hiszi azt sok "jogvédő", hogy egy bizonyos kisebbség tagjait a bőrszíne miatt nem kedveljük?

Figyelt kérdés
Az szóba sem jöhet, hogy nem is akar a nagyobbik hányaduk beilleszkedni?
2010. aug. 6. 21:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%

ott, hogy aki gárdista lesz az még nem lesz kapásból náci, fasiszta, fajgyűlölő stb...

mellesleg mondhattam volna gárdista egyenruhának látszó ruhát is, de tökmind1.

vajon minden gárdista olyan rossz amint amilyennek te megismertél pár darabot? ugyanaz általánosítás, de ha nem fogod fel...

2010. aug. 7. 20:22
 12/24 anonim ***** válasza:
39%

Azzal, hogy belépsz a Gárdába igenis egy konkrét értékrendet vállalsz fel. Minden társadalmi szervezetnek van felvállalt értékrendje, arculata.

Ha én például belépek a Szkeptikus Társaságba joggal tételezed-e fel rólam, csak ezen információ alapján, hogy nem hiszek az asztrológiában?

Ha az derülne ki rólam, hogy hiszek benne, és minden héten egy homeopata orvoshoz járok, nem néznél-e minimum furcsán rám?

2010. aug. 7. 21:24
 13/24 anonim ***** válasza:
68%
Mert idióták azért.
2010. aug. 7. 21:32
 14/24 anonim ***** válasza:
70%
már bocs, de bármennyire is furcsa, de attól, hogy valaki gárdista még nem lesz kapásból rasszista fasiszta antiszemita stb, mivel alapjában véve az egyesület nem ezeket tűzte ki céljaként, de magyarázhatom.. nah mind1... kár beléd a szó.
2010. aug. 7. 22:04
 15/24 anonim ***** válasza:
74%

"2. A bőrszín, mint azonnal felismerhető külső jelzés az etnikai hovatartozásra. Szó szerint értelmezve nem a bőrszíne miatt utálja valaki a cigányokat. Viszont az alapján ismeri fel, és formálja egy emberről az elsődleges benyomásait. Tehát a bőrszínnek is szerepe van a dologban, hiába is kerülgetjük, és próbálunk okosak lenni."

Igen ezért utálunk mindenki, aki szoláriumba jár. Te ne is próbálj okos lenni, mert nagyon meg kéne küzdened. Sok eszed van, gratulálok. Rothadék szolisok!!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!

2010. aug. 8. 00:05
 16/24 anonim ***** válasza:
16%

00:05

Ááááá!

Látom teljesen érted miről beszélek.

22:04

A Gárda egy ultranacionalista militáns szervezet. Az én fogalmaim szerint fasiszta. Hogy mit gondol magában, aki közösséget vállal vele nem tudhatom. És talán jobb is, ha nem tudom.

2010. aug. 8. 20:45
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Szép. Szóval nem tudod mit gondol aki belép, nem tudod miben hisznek, mi az értékrendjük. Akkor mire alapozod azt a kijelentésedet hogy ultranacionalista és a te fogalmaid szerint fasiszta, ha bevallottan fogalmad sincs róla?
2010. aug. 12. 13:03
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Irony detection fail.
2010. aug. 12. 13:14
 19/24 ceri ***** válasza:
66%
Miért hiszi? Nem hiszi. Ez nem hit kérdése, hanem, ez a feladatuk. Ezzel bízta meg őket az a bagázs aki a magyarság tönkretételén dolgozik. A politikusok a parlamentben, ők meg azon kívül teszik a dolgukat.
2010. aug. 12. 16:32
 20/24 anonim ***** válasza:
53%

Melyik kisebbséget nem kedveljük??

És melyik jogvédő hisz ilyesmit?

Őtletem sincs, pedig ezen gondolkodom már régóta.

Én mindegyiket kedvelem

2010. aug. 12. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!