Miért hiszi azt sok "jogvédő", hogy egy bizonyos kisebbség tagjait a bőrszíne miatt nem kedveljük?
ott, hogy aki gárdista lesz az még nem lesz kapásból náci, fasiszta, fajgyűlölő stb...
mellesleg mondhattam volna gárdista egyenruhának látszó ruhát is, de tökmind1.
vajon minden gárdista olyan rossz amint amilyennek te megismertél pár darabot? ugyanaz általánosítás, de ha nem fogod fel...
Azzal, hogy belépsz a Gárdába igenis egy konkrét értékrendet vállalsz fel. Minden társadalmi szervezetnek van felvállalt értékrendje, arculata.
Ha én például belépek a Szkeptikus Társaságba joggal tételezed-e fel rólam, csak ezen információ alapján, hogy nem hiszek az asztrológiában?
Ha az derülne ki rólam, hogy hiszek benne, és minden héten egy homeopata orvoshoz járok, nem néznél-e minimum furcsán rám?
"2. A bőrszín, mint azonnal felismerhető külső jelzés az etnikai hovatartozásra. Szó szerint értelmezve nem a bőrszíne miatt utálja valaki a cigányokat. Viszont az alapján ismeri fel, és formálja egy emberről az elsődleges benyomásait. Tehát a bőrszínnek is szerepe van a dologban, hiába is kerülgetjük, és próbálunk okosak lenni."
Igen ezért utálunk mindenki, aki szoláriumba jár. Te ne is próbálj okos lenni, mert nagyon meg kéne küzdened. Sok eszed van, gratulálok. Rothadék szolisok!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
00:05
Ááááá!
Látom teljesen érted miről beszélek.
22:04
A Gárda egy ultranacionalista militáns szervezet. Az én fogalmaim szerint fasiszta. Hogy mit gondol magában, aki közösséget vállal vele nem tudhatom. És talán jobb is, ha nem tudom.
Melyik kisebbséget nem kedveljük??
És melyik jogvédő hisz ilyesmit?
Őtletem sincs, pedig ezen gondolkodom már régóta.
Én mindegyiket kedvelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!