Magyarországon lesz a legolcsóbb a tesztelés?
Ha október elsejétől a Covid teszt Magyarországon 19500 forintba fog kerülni akkor az EU-ban Magyarországon lesz a legolcsóbb a tesztelés?

1-
Miért nem?
Ha végignézed a külföldi teszt árakat mindenhol magasabb mint nálunk. A legolcsóbb hivatalos PCR teszt 23000 forint Horvátországban.

"Ha végignézed a külföldi teszt árakat mindenhol magasabb mint nálunk. A legolcsóbb hivatalos PCR teszt 23000 forint Horvátországban."
LOL.
Te elolvastad, amit linkeltél?
Szlovákia: 17 ezer forint
Olaszország: turistáknak egy mobil laboratóriumban már 10 euróért (3 500 forint)
Románia: forintosítva 15-20 ezer forint között vannak
És akkor én is csak a PCR teszteket emeltem ki, de a gyors tesztekre van olcsóbb példa még a cikkben.

"Szlovákia
Szlovákia sem tartozik a veszélyes országok közé, napok óta 50 alatt van az új megbetegedések száma. Tesztet magánúton már 49 euróért (17 ezer forint) lehet csináltatni."
Én ismereteim szerint a 17 ezer még mindig kisebb, mint a 19 500.

Csak szólok, hogy a PCR-teszt nem alkalmas vírus tesztelésére. Erről itt beszél bővebben Dr. Pócs Alfréd:
www.youtube.com/watch?v=ya75bukkW1k
És talán Dr. Ébert Jenő is hozzátesz ezt-azt:

Ez a kérdező is egy orbán propagandista, láthatóan nagyot bukott itt a kérdésével.
Így higgyetek a fidesz propagandának.
4-
""Olaszország: turistáknak egy mobil laboratóriumban már 10 euróért (3 500 forint)""
Ugye írtam, hogy a PCR tesztről van szó és nem a gyorstesztről?
Szlovákia-
""Tesztet magánúton már 49 euróért (17 ezer forint) lehet csináltatni.""
Magánúton!!!!
Nem hivatalos állami laboratóriumban.
Magyarországon a legolcsóbb az állami teszt az EU-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!