Most, hogy változik a protokoll, több koronavírus tesztet fognak Magyarországon végezni, mint eddig?
Figyelt kérdés
Hallottam az iráni egyetemisták társairól, akiket a legelején elküldtek teszt nélkül a kórházból. Meg arról a 70 éves koronavírussal fertőzött férfiről is olvastam, akinek a fiát nem akarták alaposan megvizsgálni.
Most viszont elvileg megváltozik a protokoll.
Szóval ez azt jelenti, hogy minden gyanús esetet megvizsgálnak, tesztelnek?
Több tesztet fognak végezni Magyarországon?
2020. márc. 9. 18:16
1/3 anonim válasza:
Én ebből egyáltalán nem ezt szűrtem le 😃
Csak hogy nem lesz rutinszerű EÜ dolgozói szűrés mert az ördögtől való.
Kibővítik a kockázatos listát... de enyhe tünetekkel továbbra sem szűrnek. Kb a 80% átcsúszik a rendszeren.
3/3 anonim válasza:
Biztos több tesztet fognak végezni, több cég nagy mennyiségben gyárt már teszteket, így könnyebben hozzáférhető mint az elején. Dél-Koreában leteszteltek kb. negyedmillió embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!