Már két budapesti kórház kapacitása is betelt. Mi lesz ebből?
Pedig még csak pár napja robbant be az új hullám. Máris a főváros egészségügye a penge élén táncol. Mi lesz ebből? EÜ összeomlás?
Gyurcsány sosem volt ilyen felelőtlen az egészségüggyel. Az elmúlt 10 év lerohasztás, spórolás az EÜ-n, most nagyon vissza fog ütni a jelenlegi kormánynak?
20-as! Ez nagyon jó trollkodás, de ne erőltesd nem áll jól!
Egyébként teljesen igazad van a hazugság az hazugság -a Fidesz erre minket nagyon megtanított, például ez:
"Főleg, hogy 2010 előtt jelentősen nőtt az egészségügyre fordított össze és nem rugdostak ki senkit"
Ez igazság, megnézheted a KSH oldalán.
aki pedig nem hiszi el az igazságot az egy agyatlan, nem igaz?
Tehát például, ha ennyire büszke vagy az agyadra mond ki, hogy a 13. választ író válaszoló az hazudik. Elvégre egyértelmű.
Aztán meg majd beszélhetünk arról is, hogy Herczeg Márk egy vlóban balliberális újságíró mennyire "komoly" hangnemben ír a 444-en ilyen témákról, amiket így vezetett fel:
"Bármilyen problémáink is vannak most, ne feledjük: volt már sokkal rosszabb is, a Medgyessy–Gyurcsány–Bajnai-kormányok alatt például mind kínhalált haltunk."
Látod akinek van agya, az ebből rájön, hogy irónia, akinek nincs például a 18. válaszoló...
De érted te ezt, csak trollkodsz.
#21 Megnéztem a KSH linkelt oldalát. És jé, mit találtam? 2003-tól az egészségügyi kiadásoknál a "Kormányzati alrendszerek összesen, milliárd Ft" a következő: 1 095,9; 1 152,8; 1 275,3; 1 340,4; 1 277,8; 1 330,9; 1 308,9; majd 2010-ben 1 373,8 milliárd. Nem tudom neked mi a jelentős növekedés, de hogy ez nem az, az biztos.
Ezzel szemben (ugyanígy 7 évet nézve csak) 2011-ben 1 420,3 milliárdról 2018-ra 1 985,2 milliárd volt már.
Ugyanígy az "Egészségügyi beruházások, milliárd Ft" tételnél is ez látható 2003-tól: 53,0; 48,4; 50,2; 54,9; 46,7; 47,4; 42,7; 42,9; majd 2011-től: 63,6; 55,1; 57,8; 89,3; 162,8; 37,1; 61,9; 75,9 miliárd.
22-es! Nem tudom, hogy most fel vagy lepontozzam a válaszod! :-D
Mert gyakorlatilag igazat adsz nekem, de közben ügyeskedni próbálsz, hogy úgy tűnjön, hogy milyen "szörnyűek voltak a gazballibsik" na segítek ez egy válaszlánc, tudod amikor egyik válaszoló reagál a másikra, én arra reagáltam, amire itt egy másik válaszoló is írt, hogy
" Azért rugdosták ki az orvosokat és az ápolókat és vontak el több 100 milliárdot az egészségügyből." és "Hagyta lerohadni a kórházakat, nem emelte sem a béreket az egészségügyben, sem a kórházak támogatását, "
Amit belinkeltem az jé pont ezt cáfolja, hát tényleg jé! :-) Te még kedvesen be is írod a számokat, hogy lássuk mekkora ökörséget is írt a 12-13. választ jegyző. Aki tehát hazudott! Márpedig mint jobberkének neked ezt látnod kell vagyis értened a csodálatos agyaddal. Ez ment is, mert ebbe nem kötöttél bele.
én meg erre reagáltam, az hogy 2010 óta mennyit költöttek a kórházakra nem volt a kérdés vagy a válaszok témája, eddig.
Vagy meg tudod mutatni, hol volt szó eddig erről? Elvégre emlékszel meg gondolkodsz, nem igaz?
A lényeg a lényeg jobberkéék szokás szerint hazudnak, és te még jól alá is támasztod számokkal, még kattintani se kell, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!