Nem érzitek úgy, hogy ez az egész koronavírus ügy olyan mint az inkvizíció? Ha nem hiszel benne, kegyetlenül megbüntetnek.
#21.
Lettem volna rendesen influenzás, de nálam alig mutat a legtöbb betegség tünetet, vagy csak nem zavarnak a tünetek eléggé.
Így 19 év alatt 2 durva betegségem volt, egy calici vírus pár évesen, és egy tüszős mandulagyulladás 12 évesen.
Még a bárányhimlőt sem kaptam el hiába vittek mindig bölcsibe-oviba.
Azért mert a normális ember attól fél, ami veszélyes rá és nem attól, ami nem! Ez a vírus az esetek egy jelentős hányadában borzasztóan kellemetlen, valóságos szenvedés átélni és a hosszú távú hatásait pl. szívizom elleni ártalmakat senki sem ismeri még, egy kutató úgy jellemezte, hogy "Mészárlás" amit a szívizommal tud csinálni a vírus.
influenzás, olyan influenzám, ami kiütött volna még sosem volt, de a Covid pont, hogy sok esetben rendkívül súlyos tud lenni.
Engem csak az zavar, hogy média soron kívüli hírként hozza le naponta többször ugyanazt a cikket más országokkal behelyettesítve, hogy:
"Rekordszámú új fertőzött ...-ban"
"Tombol a járvány ...-ban"
"Még mindig rengeteg a fertőzött ...-ban"
Amikor csökkennek a számok azok valamiért nem kapnak ilyen fokú médiajelenlétet. Mert nem emelnék az adrenalinszintet az emberekben. Horvátországban pl. folyamatosan csökken a járvány. Erre mit írnak? Még mindig rengeteg a fertőzött. Tehát az a lényeg, hogy a megközelítés kapcsoló mindig a VESZÉLY!VESZÉLY!VESZÉLY!-riadóhisztéria állásban álljon.
Tegnap azt mondta nyunyóka, hogy "nem feltétlenül fertőző az a személy, aki pozitív". Na most akkor mi is van?
Meg lehet nézni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!