Hogy lehet megállítani a korona vírus terjedését?
Az én tippjeim.:
Tehát azt mindanyian tudjuk,hogy folyadék útján terjed a vírus,szóval:
-Tesi órák,illetve csoportos testmozgás betiltása.(Izzadás miatt.)
-Igyenes szájmaszk a boltokban,de nem ezek az egyszer használatosak. Normális többször használatos, rendesen védő maszk.(Igazából a teljes védelem érdekében búvárszemüveg is kéne,de ezt inkább hagyjuk.)
-Kórházak építése,külön ezeknek a betegeknek.
-Ingyenes teszt!!!Hozzáértő szakemberekkel!!!!!
A nemzeti konzultáció nem jött be, mert itt a második hullám hiába szavaztak arra a fideszesek hogy nem akarják.
Talán egy plakátkampány ahol felhívják a vírus figyelmét hogy nem fertőzheti meg a magyarokat, vagy egy békemenet segítene.
Esetleg ha az MTV1 és a Kossuth rádió óránként bemondja hogy nincs járvány akkor 1 hét után már mindenki tudni fogja. A migránskaravánnál bevált, egy próbát megér.
12-
Jól vagy? Már ne szívj többet.
11: nem feltétlenül, csak a megfelelő helyen kell keresgélned, és akkor okosodhatsz.
https://www.youtube.com/watch?v=ya75bukkW1k
https://www.youtube.com/watch?v=LRb8TxkQUrk
15-nek
Szerintem ezek az orv-osok is a bűnözők emberei. Kell nekik a látszat ellenzék...Mint látható elmondják a leleplezéseket aztán minden megy tovább mintha semmi sem történt volna...Ők is a soros zenekar tagjai.
17: ezt erősen kétlem. Ha így lenne, akkor nem törölné a YouTube pl. az ilyen videókat:
(Meg a korábbi hozzászólásomban linkelt harmadikat.)
18.
Nem csak az a kérdés hogy mit mondanak, és az igaz e vagy nem. Igaznak tűnik.Rendben. De az emberek láthatóan ügynökök. Ezekre lehet hívatkozni, mint szörnyűséges vírustagadók, pedig hát nem a vírust tagadják hanem az egyebeket...Mivel pedig vannak vírustagadók, fel kell lépni ellenük törvényekkel, amit hamarosan meg is hoznak.
Szerintem heteken belül törvényt hoznak a "víruastagadás" árliberalizálására. Aztán vége...Lehet beállni a sorba a kényszeroltásért
18.
Amit betettél illetve említettél, videókat, megnéztem, mind a kettő ügynök, még a dr. Gödény is...Összedolgoznak, csapatmunka...Jól látható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!