Budapesten Karácsony "autóellenes" intézkedései mit váltanak ki?
Csak mert ha kormánypárti médiát olvas az ember akkor ez komoly problémaként van bemutatva míg ha meg ellenzékit akkor kb. szó se esik róla.
Szóval röviden arra lennék kíváncsi, hogy aki Budapesten él vagy vannak ott ismerősei azok mennyire érzik jónak vagy épp károsnak Karácsony ezen intézkedéseit? (bicikliutak az autók rovására, parkolóhelyek megszüntetése, parkolás drágítása ...)
Alapvetően nekem nagyon nem szimpi Karácsony meg az őt támogató koalíció de közben meg annak ha a városokban kevesebb autó járna örülnék és kíváncsi vagyok ezek az intézkedések mennyire átverhetők az átlag magyar emberen.
És mi van, ha "csak" a fővároson belül járkál valaki? Mert mondjuk itt lakik?
Egy másik kérdés alá beírtam példának, de ide is leírom:
Dél-pesti vagyok.
El kellett mennem a 15. kerületbe, hogy megvegyem a motorom alkatrészeit, majd egy tizenötödikkel szomszédos kerületbe családi rendezvényre mentem, aztán segítettem nagymamámnak, elmentem édesanyámért, majd a programunk után édesanyámmal hazamentünk.
Összesen 30 kilómétert ha közlekedtünk, mindent összevetve ~1,5 órát vezettem aznap.
Mennyi lett volna BKV-val? Hát, csak a 8 kilóméterre elő mamámhoz eljutni legalább egy óra...
És nem érdekel a hangulatkeltés a környezetszennyezéssel kapcsolatosan, egy autó akkor szennyez a legkevésbé, ha normálisan tempóval, egyenletesen tud haladni.
Newton 1. törvénye.
Karigeri most adott az intézkedéseivel a sz@rnak egy pofont.
Bocs, de hogy jön ide az autósok vezetési stílusa a Geriről szóló kérdés alá? Jelenleg lőtéri kutyát nem érdekli, Karácsonyról és az intézkedéseiről volt szó, nem a magyar közlekedési morálról, ami egyébként valóban hagy kívánnivalót maga után.
De ennek nincs köze a polgi intézkedéseihez!! Erről külön kérdést lehetne kiírni. Ne tereld a témát.
Észérvekkel nem tudsz meggyőzni, ezt Gerike nagyon elszúrta, és a közlekedők véleménye, ill. a statisztikák is megerősítik.
És nem, nem vagyok vérfideszes, mert már ilyen beszólást is kaptam más platformon.
A budapestiek nagyobb része támogatja az autósforgalom csökkentésére irányuló törekvéseket (cikk, videó):
De nyilván akiknek ez nem tetszik, azok a leghangosabbak.
Remek, hogy balos oldal cikkjét linkeled be, te is ugyanúgy áldozatává váltál a propagandának, mint a fideszes mammerek. Egy fikarcnyival nem vagyok jobbak.
18: Köszönöm a megerősítést:
"A vezérigazgató hozzátette, az ATV-nél nem a tulajdonos aktuális politikai nézete határozza meg a tartalmat"
Ez látszik is az ATV-n, talán az utolsó tárgyilagos, független tévé.
Igen, mert ha ellenzéki, akkor biztos független. 🤣🤣
Jóisten gyere le
Ez is olyan, mint amikor a kalapos tatter azt mondja az origóra, hogy független oldal.🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!