Vissza vezetnéd a vizitdíjat?
#30 "Férfi vagyok, még nem találták ki nekem a szülést :D"
Aha. De a prosztatarákot meg hasonló nyalánkságokat már "kitalálták" neked is.
Nem vezetném vissza. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány dologban rétek egyet Orbánékkal, és ez az egyik.
Egyrészt szerintem azért, amit #8 is írt, a társadalombiztosítás logikájával éppen ellentétes dolog.
Másrészt arról nincs tapasztalatom, hogy az orvosi rendelőbe pletykálkodni járó öregasszonyok, meg akiket itt emlegettek kevesebbet jártak-e miatta. DE azt tudom, hogy nekem mindig megnehezítette a szolgáltatás igénybevételét, mivel pl. ha elmentem fogorvoshoz, akkor állhattam sorba egy másik váróteremben, három háziorvos betegei között. Szerintem ez időpazarlás, és növeli a fertőzésveszélyt.
Harmadrészt, nálunk egy külön alkalmazott működött ennek a vizitdíjnak a beszedésére. Ő gondolom kapott fizetést, azt vajon kitermelte a vizitdíj? Ha esetleg éppen kitermelte, még akkor sem volt semmi értelme a dolognak.
Negyedrészt, számomra ez egy megalázó dolog. "Ha el mersz menni orvoshoz, mert valami bajod van, akkor előbb járulj oda szépen és ródd le ezt a pár száz forintot, hogy azért lássuk, ki a főnök."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!