A Fidesz mégis mitől lenne jobboldali párt?
Mostanában egyre gyakrabban találkozok ezzel az állítással. Szerintem ez nettó baromság. Az ellenzék balliberális, a Fidesz meg legfeljebb jobbliberális.
A Fidesz semmit nem tett a cigánykérdésben például.
Ukrán vendégmunkásokat hoz be, hogy mesterségesen alacsonyan tartsa a béreket.
Bőven lehetne sorolni példát.
Mégis mitől lenne a Fidesz jobboldali?
Semmitől!
1-es én biztos qrva isten, hogy nem vagyok baloldali, mert őket (is) hazaáruló mocskoknak tartom.
Maga a tény azonban, hogy neked ez az első gondolatod egy Fideszt bíráló kérdésnél... Nos ez is bizonyítja, hogy nem mindenkinek való a szavazati jog.
Egyet tanulj meg:
Jelenleg a magyar politikában szinte minden pártban ott vannak a kommunisták.
Ez nem csak a Fidesznél van így,hanem már a Jobbiknál meg a Momentumnál is.
A DK meg az MSZP meg csurig van.
Ezért is van elegem a magyar politikából.
Na így már értem, akkor az első választ rosszul értelmeztem.
(Sajnos mind online mind a való életben, ha bírálat éri az egyik csapatot, akkor kapásból jön a "Bezzeg Gyurcsány!/Bezzeg Orbán!" háborgás az esetek 90%-ban.)
Igazad van. Azonban az egész csak egy színjáték. A háttérben egészen másképpen zajlanak az események. Talán az ellenzék sem véletlenül ilyen gyenge. A nép meg csak marakodjon az ideológiákról nyugodtan!
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!