Orbán Viktor magyar?
Figyelt kérdés
2020. szept. 13. 21:38
12/26 anonim válasza:
"Roma.
Ezt ő maga vallotta be 1992-ben.
Ettől függetlenül még lehet magyar állampolgár, de nem magyar."
Forrás?
13/26 anonim válasza:
Dr.Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr annyira magyar,hogy egyenesen a turulmadár tojta ide nekünk
14/26 anonim válasza:
Ki a magyar? Az a magyar aki annak vallja magát. Legjobb tudomásom szerint ő annak vallja magát.
15/26 anonim válasza:
Ő magyar származású és a mentalitása is magyar. Korunk első MAGYAR embere.
16/26 anonim válasza:
Származásilag fene se tudja, de a magyarság nagy része amúgy is vegyes származású. Állampolgárságilag magyar. Lélekben pedig idegen, magyarellenes.
18/26 anonim válasza:
Orsós Viktor néven született. Szerinted?
19/26 anonim válasza:
Magyar származású, de a tettei miatt nem lehet magyarnak nevezni, mivel hazaáruló.
20/26 anonim válasza:
Tudod az a helyzet, hogy genetikailag nem létezik a "magyar", úgy mint például a francia, vagy az olasz... egy rettenetes genetikai keveredésből állunk mindannyian! Szerintem magyar az, aki annak vallja magát, és ha így nézzük, márpedig én így szoktam, akkor Orbán Viktor bizony éppen eléggé magyar🤔🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!