DK-Momentum koalíciónak mik lesznek az első intézkedései 2022-ben?
19:32
Képzeld el, hogy vidéki vagyok, és csak néhányszor voltam Pesten. De a momentumka elég sértő módon ki is fejtette mennyire gyűlölik a vidékieket. Lelke rajta azoknak a vidékieknek, akik hisznek még nekik bármit is... Persze utólag már jó belemagyarázni, hogy mekkora irónia. Ja...
19:36
Csak a hülye nem látja tisztán, hogy azzal a hungarofóbiával, amit ezek képviselnek. ezeket minden akadály és ellenvetés nélkül megtehetnék.
"Ez a hasonlat kb az egész országra ráhúzható."
A Kossuth- teres példát ilyen értelemben írtam egyébként, bár nem lepődök meg, hogy nem sikerül felfogni azt amit írok...
" jártál aztán máshol is Budapesten a Kossuth-téren kívül?"
Valószínűleg nem láttad, hogy pár éve fel lett űjítva, tehát újjáépítve lett a Várbazár, mai a szocializmusban lerohadt és azóta sem nyúlt hozzá senki sem. És további felújítások, építkezések folynak a Vár területén, amit a Karácsony féle városvezetés próbál megtrollkodni.
Ugyanez történik a Városligetben. Elindult a kormány által egy nagy felújítás, a ballib városvezetés pedig csak annyira képes, hogy ez megpróbálja leállítani.
Tarlós alatt épült meg a 4-es metro, amivel Demszky 20 éven át kampányolt, aztán a fúrásig jutott, és Tarlós kezdte el felújítani a 3-ast is.
Lehetne sorolni még, ennyi bőven elég a Kossuth-térrel kacsolatos kijelentésed cáfolatához.
18:12: a felfutó pályát a rendszeres fél-másfél órás késések jelentik?
Én szoktam sajnos vonattal járni. Veled szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!