Miért van az, hogy a fidesz kritikusokat elvitték facebook poszt alapján a zsernyákok álhír terjesztés miatt, miközben az ilyen Dr. görény félék meg már vírustagadó tüntetést is rendezhetnek?
Mert példát statuálni nem egy 27. senkivel kell (no offense) hanem egy minimum lokálisan ismert emberrel.
Mert bíróságra juttatnák a dolgot és ott nagyon elázna a halálosvírusjárvány narratíva.
Elsőre kérnék felmutatni a világon bárhonnan származóan a vírus izolálásának a dokumentációját (ezt amúgy konkrétan többször kérték). A vád csak pislogna.
Másodszorra kérnék a járvány kritériumát igazoló esetszámok (15.000 megbetegedés/hét) bizonyítását. A vád csak pislogna és beismernék, hogy hát lényegében igen nincs is járvány ha úgy vesszük.
Harmadszorra ráhúznák a vizes lepedőt a RT-PCR tesztekre ami azzal kezdődne, hogy maga Kary Mullis a PCR eljárás feltalálója alkalmatlannak minősítette a találmányát a vírustesztelésre...
Na ráadásul ezeket a kis részéleteket mind megírnák itt ott a zugmédiákban és csak még több ember szeme nyílna fel. Kinek hiányzik ez? :D
Tele pofával gyalázhatja és fenyegetheti bárki a kormány tagjait, arcal és névvel következmények nélkül a Facebookon, Magyarországon.
Nap mint nap ezt tapasztalom évek óta.
Kérdező vagy nem ebben az országban és, vagy elmebeteg.
6os voltam. Mehet a piros kéz DKs szektások.
Hihetetlen a valóság tagadásotok.
Nagyon vigyázzatok, a valóság nehogy összezavarjon!!!
EBBEN AZ ORSZÁGBAN BÁRKIT ELVISZNEK A VÉLEMÉNYE MIATT?????
Neveket tudok mondani, akik családostúl kiirtással fenyegettek konkrét fideszes politikusokat következmények nélkül.
6os vagyok.
Nekem megtiszteltetés a piros kéz!!!
Miért nem keres fel szakembert a kéredező és hozzá hasonló DKs elmebetegek????
"Mert példát statuálni nem egy 27. senkivel kell (no offense) hanem egy minimum lokálisan ismert emberrel."
Ezt a Gödényt vagy kit a kutya sem ismerte. Senki sem tudta előtte, hogy ő ki a fene. Minek vitték el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!