Fidesz szimpatizánsok, 2006-ban mi civil tüntetők nem
csalódtatok, csalódtunk most egy kicsit a kormány ezen
intézkedése kapcsán?
Figyelt kérdés
Ma került napvilágra, hogy még az életmentő orvosi ellátás sem lesz ingyenes Magyarországon. Annak idején hónapokig tüntettünk 2006-ban, majd az azt követően a Gyurcsány féle vizitdíj, egészségügyi reformjai ellen most meg a Fidesz hoz meg olyan döntést amelyet nemhogy Gyurcsány, de még Bokros Lajos gyomra sem vett volna be. Nem kellene kimennünk demonstrálni, hogy vonják ezt vissza és megfelelően szakértelemmel hozzák meg az egészségügy valóban szükséges reformját?
Kedves kérdező, nagyon a tábla mellé lősz, nincs rosszabb, mint az általánosító csúsztatás.
Persze a balliberális oldalon nsgy divat, ezt már tudjuk.
2020. szept. 10. 12:53
12/30 A kérdező kommentje:
Milyen csúsztatás könyörgöm? Magyarországon még ilyen nem volt és mint írtam az elején nem vagyok balliberális hiszen 2006-ban az akkori tüntetőkkel értettem egyet. Viszont azt nem értem, hogy ha egy balliberális kormány hoz embertelen döntést akkor akár százezres tüntetés van, vagy ha a Bokros csomagba tették volna ezt bele állítom két nap múlva az akkori Horn kormány bukott volna. Most meg ne is reagálunk rá. Nem a mostani kormányt szeretném leváltani hanem tüntetésekkel jelezni, hogy ezt azért nem kellene mert ez a fajta szociális érzéketlenség a magyar kultúrába nem fér bele. Hortytól- Kádárig, Antal Józseftól az első Orbán kormányokig, sőt még Gyurcsány és Bokros sem vezette ezt be. A 2000-es években tudott működni rendesen ilyen érzéketlen döntés nélkül az egészségügy akkor most miért nem tud?
2020. szept. 10. 13:00
13/30 anonim válasza:
Nem a lóf@szt nem vagy te balliberális!!!!
2020. szept. 10. 13:03
14/30 anonim válasza:
"Havi 7000Ft. Ennyit nem hajlandóak sokan, főleg a cigók legalja maguk fizetni, emiatt megy most ajvékolás,"
Poén az egészbe h ez a cigókat nem is fogja érinteni, hisz a közmunkás, aki segélyen van, gyeses,gyedes stb azoknak lesz tb-je. Ez az egész pont azokat fogja érinteni szarul akik feketén dolgoznak, külföldön dolgoznak, esetleg nem találnak munkát és nincs havi 8 ezre fizetni a tb-t.
Másfelől ja lehet irkálni h hú de jó ez már rég így kellett volna, de kérdem én okosoktól h akinek lesz 6 hónap tartozása és utána elvégeznek rajta vmi műtétet akkor ki kell fizetni a műtét díját és még a tartozása is megmarad? Akkor már húzzuk le 2x a parasztot nem? Ilyen nincs a világon sehol.
2020. szept. 10. 13:14
15/30 anonim válasza:
Kedves #13-as, te igazi vérfideszes vagy igaz? Gondolom a szarukat is megennéd, ha az lenne azt találnák ki...
2020. szept. 10. 13:19
16/30 anonim válasza:
Orbánék és a propaganda gépezet 11 éve arra idomítja a népet, hogy egyre magasabban legyen az ingerküszöb. Lassan eljutnak odáig, hogy már azért sem tüntetne a magyar ha vitya személyesen menne be a családhoz vasárnap és belexarna az asztalon gőzölgő húslevesbe. Ez egy tökéletesen irányított folyamat. 10 éve egy nokiásdobozni, "rongyos" 15 millió forintos korrupcióból mai napig emlegetett botrány volt. Az elmúlt 10 évben Orbán ~ 1,000 mrd forintnyi közvagyont lopott el magának strómaonokon keresztül, senki a füle botját nem mozdítja rá.
2020. szept. 10. 13:27
17/30 anonim válasza:
"Árokpart ..... 2006-ban mi civil tüntetők ...." Pici utángondolással már 2006-ban is lehetett tudni, hogy ti civil tüntetők vagy pénzért, vagy (NAGYON finoman szolva) meggondolatlanság miatt tüntettek.
2020. szept. 10. 13:47
18/30 anonim válasza:
15# hát nagyon nem vagyok " vérfideszes"...🤫🤫🤫
2020. szept. 10. 13:51
19/30 anonim válasza:
Elégedett vagyok, a Fidesz sokkal jobban és többet lop, az adóztatásban pedig minden eddig létező kormányt überelt. Amiért alapjában meg tüntettünk az úgyis az, hogy csak ne a baloldal legyen már.
2020. szept. 10. 15:43
20/30 anonim válasza:
Kérdezőkém, a kérdésedből miért hagytad ki, hogy a TB adósok fogják ezzel megszívni (nagyon helyesen)? Mire jó csúsztatni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!