Gondolkodtam a "cigányproblémán". Mit gondoltok erről a megoldásról?
1. A jó helyzetben lévő,tehát a gyerekfeltételeknek eleget tévő családoknak jut a támogatás.(Puzsér Róbert) +ez is csak max 2 gyerekig.
2. A kisebb cigányfalvakból való kilakoltatás és az ország elhagyására való kötelezés. (Elhagyás előtt egy EQ! és IQ teszt kitöltés,akinek összejön ez egy jó párosításban,felküldeni Budapestre vagy nagyobb városba,(ahol nem tud annyira vandálkodni,mivel a rendőrség jobban működik)és munkára kötelezni vagy elhagyhatja az országot.)
3. A volt cigánytelepeket parkosítani és vagy valami mesterséges turisztikai célpontá tenni.
4. Az elputrisodott területeket, mind városokban,mind kisebb településeken "felszámolni". Zöldesíteni vagy felújítani és oszlatni a benne lakó egynemzetűeket,a 2.-ban látott teszt elvégzése és eredménye után.
Mivel egészítenétek ki vagy mit vennétek el belőle? Te milyen megoldáson gondolkodtál?
5. Ebben igazad van,de ők is 1000 ívből szegik a szabályokat,rossz irányban.(Minden tiszteletem a kivételnek!) Az,hogy az országunk javára tesszük,az nem hiszem,hogy bűn lenne.
6. Ha jól tudom Indiából jöttek, elvileg oda vissza is kéne fogadni őket. Persze a valóság sosem ilyen szép. Vagy is nem tömegesen küldjük ki őket az országból,hanem csak lassan szivarogtatva.
8. Igen ezt én is így gondolom.
9. És mit változtatnál rajta,hogy előnybe kerüljön a megoldas része?
"az ország elhagyására való kötelezés"
Akármi is a véleményem róluk, ez az alapvető emberi jogok sárba tiprása, nem támogatom. Meg amúgy is hova küldenéd őket?
12. Oké,hogy nem értesz egyet vele, de eredetileg a kérdésem azt takarja, hogy te milyen megoldással egészítenéd ki. Tehát egy véleménykifejtős,érvelős párbeszédet szeretnék létrehozni és úgy,hogy a végén együtt találjuk meg a megoldást. Szóval ha már hozzászóltál a témához,biztos neked is van egy elképzelésed,amit szívesen elovasok, ha nem toxikus módban fejezed ki magad.
Az,meg hogy nem tartasz okosnak,az csak egy egyszerű vélemény és nem kritika. Tehát az ilyen megjegyzéseket nyugodtan megtarthatod magadnak,mert nem érsz el vele semmit. A témába pedig már belekezdtem és már véleményt is alkottam róla,amit ha akarsz tudsz formálni érvekkel.
A cigányokat nem kell kitelepíteni,munkaerőpazarlás.
Ha rendet akarunk Magyarországon akkor előszőr kell egy felzárkóztató csomag,ami "normális„ magyar emberé teszi őket pl:(tisztálkodás,öltözködés,viselkedés).
Aztán ha tiszta házban,nem csicsás ruhában,szépen rendben élnek kit érdekel hogy cigányok?
Az a baj hogy nem lehet őket megnevelni.
Ha csak akkor kapnának bizonyos előnyöket amikor elvégzik a képzést,egyből megszünne a gond velük.
Vagy rendes állampolgár lesznek vagy maguktól elvándorolnak oda ahól tömik őket segélyek.
14: ha valaki leír egy komplett hülyeséget, aminek 0 realitása és értelme van és leírom, hogy miért hülyeség, még nem jelenti azt, hogy én tudom a megoldást. Senki sem tudja a megoldást. Nem létezik olyan megoldás, ami mindenkinek jó. Az, hogy nem tartalak okosnak, tény, de ha egy pár percre leültél volna mielőtt leírod a kérdést és átgondolod, akkor te is rájöttél volna, hogy ez úgy hülyeség, ahogy van. Akkor is ha a mini-hitlerek lepontoznak.
Soroljam? Egyet írtam: ha a neked nem tetszőket kitelepíted, akkor ezzel az erővel bárki bárkit kitelepíthet ha nem tetszik neki. Te mit szólnál ha mondjuk ide telepítenének egy népcsoportot máshonnan? IQ teszt? Azon túl, hogy te is megbuknál, miért csak a cigányoknak lenne kötelező? És mit bizonyít? Attól, hogy valaki egy IQ teszten gyenge eredményt ér el, még lehet egy nagyon rendes ember és hasznos is. Lehet szorgalmas, segítőkész, keményen dolgozó, stb. És aki meg IQ teszten jó eredményt ér el, de közben meg átveri az embereket, megtéveszti, hazudik, az meg maradhat?
Miért pont parkosítani kell a cigénytelepeket? Miért nem mondjuk lakásokat építeni? Vagy gyárakat? Vagy iskolákat, vagy kórházakat vagy akármit?
És még sorolhatnám. Ha valami eszedbe jut, akármi, akármikor, egy ötlet, próbáld átgondolni. Nem csak annyi, hogy "ok, ez egy nagyszerű ötlet", hanem próbálj meg magaddal szemben is kritikusan gondolkodni. Mi az, ami nem jó ebben, mi az, ami miatt nem múködne, mit kellene változtatni. Nem ebben az ötletedben, mert ez értelmetlen, hanem úgy általában, ha bármi hasonló dolog eszedbe jut.
17. Oké,így már elfogatható kritikának.
1.Azért emeltem ki a cigányokat,mert általában ők itt a problémás népcsoport és magyarokat, Magyarországról nem kéne kiküldeni, mert az elég gázos helyzet.
2.Nem véletlenül írtam az IQ teszt mellé felkiáltó jellel az !!EQ!! tesztet.(Nyilván ha nem dolgozik, akkor ez semmit sem ér.)
3. Azért parkosítani,mert senki sem akar majd a semmi közepébe költözni +zöld Magyarországért.Illetve azzal, hogy elmennek,az országban is sok hely felszabadul, tehát nincs/nem lesz nagyon szükség azokra a területekre. (Új korházak helyett, pedig inkább az egészségügyet kéne fejleszteni,de ebbe most ne menjünk bele.)
Nagyobb gond az hogy nincs hadseregünk.
Mert ha lenne egy olyan seregünk amit csak irreálisan magas veszteségek mellet tudnának legyőzni az ellenségeink,akkor BÁRMIT csinálhatnánk.
Mert ugye hülyén nézne ki hogy az amerikai sereget egy nevenincs ország porolta el,meg ugye választást se lehet vele nyerni odahaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!