Mit gondoltok a baloldal Airbnb lakások elleni fellépéséről?
A baloldal kampányt szervez az Airbnb lakások ellen,mert szerintük kárt okoznak Magyarországnak.
A budapesti balos szervezetek köztük a:
- a Város Mindenkié (AVM) csoport
-a Jövő Egyesület
-a Szikra Egyesület
-a Táncsics Radikális Balpárt
-a Utcáról Lakásba Egyesület
-a Zöld Front Ifjúsági Mozgalom
Lép fel a magyarok kizsákmányolása ellen.
Link: [link]
Ti mit gondoltok a baloldal budapesti akciójáról?
"Dátum: 2020. július 22.
Tegnap kihirdették a rövid távú szálláshelykiadással összefüggő egyes törvények módosításáról szóló 2020. évi XCVI. törvényt, ami az AirBNB típusú lakáskiadásokra vonatkozóan tartalmaz szabályokat."
Nem tudtam, hogy már a baloldal van többségben a parlamentben...
"a Fidesz pedig engedett a nyomásuknak."
Hahahahahaha xDDD Ne nevettess már. Engedtek a nyomásnak, ez jó xD
Viccen kívül, aki Mészáros Lőrinc célpiacára hajt, az olyan mintha tökön szúrná magát egy svájci bicskával. Én is eladtam az ingatlanom, mert kiszorítanak a piacról, és nem vagyok hülye, hogy ezekkel szembemenjek. 1-2 éve adtam el jól áron, már a feléért tudnám.
Támogatom.
Szánalmas hogy az utolsó kis bérház udvarán omladozó 5 m^2-es mosókonyhát meg lapáttárolót is AirBnB lakásnak akarják kiadni.
Vicces vagy 5ös az tény :) Fidesz mikor engedett bármilyen ellenzéki nyomásnak? Pláne valami mikroszkópikus egyesületek, mozgalmak, akármik reklamálásának.
És nem a baloldal része minden párt, mozgalom, egyesület, haveri társaság, akármi, amelyik balolodalinak vallja, nevezi magát. Egy rakás a fidesz által fizett hogy elaprózza az elenzéki pártokat. Az MSZP is baloldalinak vallja magát, miközben egy rakás fidesz által fizetett ember van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!