Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most amikor nagyon nagy baj...

Most amikor nagyon nagy baj van, napi 500 fertőzött és berobbanást jósolnak, pont most miért nyomjuk full svédben?

Figyelt kérdés

Az ég világon semmi nincs bezárva. Szórakozóhelyek, kocsmák, éttermek nyitva, egyedül a határ van lezárva akikből a legtöbben éltek, mert a turizmus volt az egyetlen pénzforrásunk. De az már nincs.

Bezzeg amikor napi 2-3 új fertőződés volt, akkor bezártak mindent és mindenki házi karanténba került.

Mi ez a kreténség a kormány részéről? Budapesten és Debrecenben olyan magas a szennyvízben már a vírus genyája, hogy 1-2 héten belül napi 1000+ új fertőzöttet fognak regisztrálni szakemberek szerint. Mégsem intézkedik senki semmit, teljesen svéd liberális járványkezelés van, pont a legrosszabbkor.

2020. szept. 7. 17:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
38%
Most lapít Orbán, mert ő követi a svéd modellt, és a belga - Orbánék szavajárásával - ballipsi kormány általa vezetett Belgium napi új betegszámát is beérte.
2020. szept. 7. 21:51
 12/13 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező teljesen jogos a kérdés. Én is bosszankodok kicsit hogy pont most nem csinálnak semmit.

A mostani állapot tarthatatlan, mind gazdaságilag, mind pedig a vírus szempontjából.

A vírus már rég az országban van így a határok lezárása csak arra volt jó hogy még lejjebb taszítsa a turizmus és a kereskedelem helyzetét. A szórakoztató ipar is az utolsókat rúgja. A kurzarbeitot nem szándékoznak meghosszabbítani így támogatás nélkül rengeteg cég fog tönkremenni és rengeteg ember lesz munkanélküli.

A vírus részét is láthatóan elengedték. Haljanak a nyuggerek, legalább nem kell nyugdíjat fizetni nekik. Legalább kötelezővé tehetnék a maszk használatot vagy ilyesmi de nem... Totál elengedték ezt minden szempontból. Nagy sz.rban leszünk itt 1-2 hónap múlva ha semmi nem változik.

Az utcák tele lesznek munkanélküliekkel, a kórházak meg haldokló nyuggerekkel.

2020. szept. 7. 22:48
 13/13 anonim ***** válasza:
45%
Én sem értem.A városban ahol élek egész nyáron nem voltak bulik.Múlt hétvége óta viszont igen,a házunkig hallatszik.Nem találom benne a logikát hogy ha egész nyáron nem volt ilyesmi,most mi indokolja.Maga a szórakozóhely nyitva volt de koncertek stb nélkül.Nem vagyok sem pánikoló sem konteós,egyszerűen csak furcsa.
2020. szept. 8. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!