Miért pont a színművészeti egyetemen van ekkora hiszti a modellváltás miatt?
A Corvinusnál is volt, akiknek nem tetszett, de a modellváltás viszonylag könnyen elkezdődött.
Ahogy a győri egyetemen is.
Előbbi az ország legjobb gazdasági egyeteme.A jövő vezetőit, menedzserjeit képezik ott.
A győri egyetem pedig elég erős műszaki vonalon.
Talán csak nem az az oka ennek a nem tetszésnek,hogy a színművészetin nagyon nagymértékű belterjesség van, már, ami az ideológiákat illeti?
Mondj nekem egy forradalmat, amit közgazdászok kezdeményeztek. Választhatsz az egész világból és az egész történelemből.
Ezután vizsgáld meg csak a magyar forradalmakat, ki kezdeményezték.
Hogy miért, azt itt nem mesélem el, mert túl hosszú lenne. Meg a terep is alkalmatlan.
Szerintem az ideológiaváltás miatt. Amikor jelentkeztek az egyetemre, akkor még "A ideológia" alapján tanítottak, most meg lehet, hogy "B ideológia" alapján fognak.
A másik egyetemeknél nem tudom, hogy volt-e ideológiaváltás, de egy gazdasági, pláne egy tudományegyetemen ez amúgy is kevésbé fontos, mint egy művészetin.
Amúgy a kormány szokás szerint erőből tolt végig valamit, az ellenzék meg szokás szerint ráugrott az oktatást, ideológiát érintő központosított változásra.
Ideológia váltás kell !
Nemzethy érzelmű színészekre van szükség. Itt nincs szükség szabad gondolatokra. A habony művek legyártja az aktuális gondolatokat, a többieknek csak tolmácsolni kell azt az emberek felé.
Mennyi felesleges agymunkától szabadítják meg így a művésztársadalmat. Kész koncepciót kapnak és már dolgozhatnak is rajta. Az elkészült műben sem lesz hiba, mindenki boldog, dől az állami támogatás, pályázat pályázat hátán.
Mi ezzel a baj ?
nemzet : azoknak az embereknek az összessége akik a fideszre szavaznak
haza : a föld amelyre EU támogatás igényelhető a haveroknak
kereszténység : Borkai - ne paráználkod, Rogán - ne lopj, Mészáros - mások tulajdonát ne kívánd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!